kampanj vm 2018

Speltips Sheffield United – QPR 5/4: Hemmastarka

Viktiga poäng står på spel när Sheffield United tar emot Queens Park Rangers i Championship. Matchen spelas tisdagen den 5 april 2022 med avspark kl 20:45.

Sheffield United inledde säsongen i Championship knackigt men har, sedan Paul Heckingbottoms tillträde i höstas, rest sig. Man utmanar nu om en plats bland de sex bästa i en kamp som är oerhört jämn.

Efter 39 spelade matcher har Sheffield United tagit 61 poäng vilket ger en åttonde plats i tabellen. Därmed är man en poäng efter Blackburn på sjätte plats som har en match mer spelad.

Sheffield United fick ett lyfte efter tränarskiftet i november men den senaste tiden har man tappat lite av det positiva momentum som man tidigare hade. I lördags föll man med 1-0 borta mot Stoke och man har därmed bara vunnit två av sina sju senaste matcher.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

QPR har tappat det mesta

Queens Park Rangers har tillhört toppskiktet av tabellen nästan hela säsongen, men när allt nu är på väg att avgöras ser trenden inte ljus ut. I tabellen befinner man sig på placeringen efter Sheffield United med två poäng färre och lika många matcher spelade. Därmed blir det här något av en sexpoängsmatch.

Men då Sheffield United kommer underifrån i riktning uppåt så gäller det omvända för QPR. De kommer till det här mötet med tre raka förluster i ryggen och man har bara tagit tre poäng på de sex senaste matcherna.

Det här är första gången som de här båda lagen möts den här säsongen. Med sju omgångar kvar att spela innebär att de kommer att mötas två gånger då de ställs mot varandra igen i den näst sista omgången.

Viktiga poäng står nu på spel i kampen om en playoff-plats och, som jag ser det, talar det mesta till hemmalagets fördel. QPR ser ut att ha drabbats av någon slags frossa när säsongen går mot sitt avgörande och jag har svårt att se att man kommer att kunna resa sig.

Sheffield Uniteds trend är inte heller den bästa men på hemmaplan är man väldigt starka. På Bramall Lane har man tio raka matcher utan förlust och fyra segrar och ett kryss på de fem senaste matcherna. Det är starka kort och jag finner god anledning att tro att man kommer att förlänga den sviten här. Mitt spel blir en rak etta, att Sheffield United vinner till 1.70 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sheffield United vinner
Odds: 1.70
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, tisdag 5 april 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: