9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips Skottland – Armenien 8/6: Tillknäppt

Skottland är klara favoriter när man gästas av Armenien i B-divisionen av Nations League. Matchen spelas onsdagen den 8 juni 2022 med avspark kl 20:45.

Skottlands VM-drömmar släckte förra veckan och nu gör man sin första match i årets Nations League då man tar emot Armenien. De två övriga lagen i gruppen är Ukraina och Irland som möts samtidigt som den här matchen spelas.

Skottland gjorde bra ifrån sig i VM-kvalet där man lyckades sluta före både Israel och Österrike i en grupp som vanns av Danmark. Skottarna blev alltså tvåa och fick därmed chansen att spela en playoff-semifinal mot Ukraina som blev uppskjutet fram tills i onsdags. Där räckte man dock inte till utan fick se sig besegrade med 3-1.

Nu har man haft en vecka på sig att ladda om batterierna inför det här mötet mot Armenien. Armenierna visade mot Irland i lördags att man är att räkna med, men det är Skottland som gäller som klara favoriter inför den här matchen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Armenien står upp väl

Armenien förlorade med hela 9-0 mot Norge i sin senaste träningsmatch i mars. I lördags kunde man så studsa tillbaka med råge då man slog Irland med 1-0 på hemmaplan i den första gruppspelsmatchen i Nations League.

På pappret är det ett anonymt landslag som spanjoren Joaquin Caparros förfogar över. Man har också åkt på ett par större förluster mot Norge, Tyskland och Nordmakedonien, men man har även, framförallt på hemmaplan, tagit ett par fina skalper.

Armenien slog nyligen Montenegro och i VM-kvalet besegrade man både Rumänien och Island på hemmaplan. På bortaplan har man dock haft det svårare och det är, som sagt, Skottland som gäller som klara favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett rakt spel på hemmalaget ger endast omkring 1.35 gånger insatsen.

Det mesta talar för att Steve Clarkes Skottland kommer att lösa den här uppgiften, men jag tror att man kommer få slita för det. Kan Armenien spela disciplinerat som man gjorde mot Irland i helgen lär skottarna få svårt att tränga igenom. Jag finner anledning att tro att Armenien kommer kunna försvara sig väl och mitt spel blir att det görs under 2.5 mål totalt till 1.82 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.82
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, onsdag 8 juli 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: