Speltips Skövde – Västerås 26/6: Jämna förutsättningar

Axel Sjödin Publicerat: 26 June 2022

Nykomlingen Skövde AIK ställs mot Västerås SK då superettan drar igång igen under söndagen.

Skövde - Västerås

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Skövde har överraskat under säsongsinledningen och är efter tio spelade omgångar inte långt bakom topplagen på sin femteplacering. Västerås ser i sin tur ut att ha fortsatt där de avslutade förra säsongen med många kryss och en halvdan poängskörd.

Skövde lär vara nöjda med vårsäsongen och har fått en utmärkt start på superettan i år. De inledde väldigt starkt med 13 poäng på sina fem första matcher, men därefter har det trappats ned en aning. Två raka förluster mot Halmstad och Dalkurd därefter gjorde att de halkade ned lite i tabellen, men de har som sagt fortfarande häng på toppen.

Senast så blev det ett kryss borta mot en annan stark nykomling i form av Utsikten, vilket också innebar tredje raka utan förlust. Skövde har visat sig tuffa att slå, men går trots det inte in som favoriter hos spelbolagen när de nu ställs mot Västerås som befinner sig på tolfte plats.

Marginalerna har ofta varit på Skövdes sida såhär långt och de förväntas att fortsätta tappa mark i tabellen, men förutsättningarna inför söndagens match är jämna och vinner de där så kan de återigen klättra upp på en topplacering.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Västerås har svårt att stänga matcher

Västerås tillhörde kanske knappast någon förhandsfavorit inför säsongen, men bör kunna vara ett stabilt lag strax söder om mitten i superettan. De tappar dock alldeles för många ledningar och verkar helt sakna förmågan att stänga matcher, vilket håller tillbaka dem i tabellen.

I deras två senaste matcher så har de trots allt stått för bra insatser och fick med sig en vinst borta mot Dalkurd och kryssade hemma mot serieledande Halmstad. Men de hade kunnat få med sig så mycket mer från deras senare omgångar. Matchen mot Halmstad är rätt talande för hur läget ser ut då VSK var i en 2-0-ledning inom de tio första minuterna, men drar på sig ett rött kort i andra halvlek och tappar sedan ledningen på tilläggstid efter mål i den 92:a och 93:e minuten.

Västerås har imponerande nog tagit en tidig tvåmålsledning i fyra av deras sex senaste matcher, men har bara vunnit två av dessa. Även mot J-Södra hade de en sen ledning som de tappade i den 96:e minuten. Västerås är i alla fall duktiga på att få ledningsmålet och de har vunnit första halvlek i sex av deras sju senaste matcher. Därmed kör vi ett lite annorlunda spel här och spelar på att Västerås vinner första halvlek för 3.20 gånger pengarna hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Västerås vinner första halvlek
Odds: 3.20
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: