Speltips Sligo Rovers – Motherwell 28/8: Kan vända

Axel Sjödin Publicerat: 28 July 2022

Irländska Sligo Rovers går in i returen med en klar fördel mot den skotska favoriten Motherwell.

Sligo - Motherwell

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Motherwell var klara favoriter inför öppningsmötet mot Sligo, men gästerna skrällde och fick med sig en tung 1-0-vinst inför returen på Irland nu på torsdag. Det lag som avancerar får sedan möta vinnaren mellan norska Viking och tjeckiska Sparta Prag i den tredje omgången.

Trots klar speldominans från Motherwells sida så var det alltså Sligo som stod för matchens enda mål efter en slarvig hemåtnick som gav gästerna en gratischans att ta ledningen. Motherwell hade flera chanser att kvittera som de inte lyckades ta tillvara på. Sligo var inte utan chanser, men fick långt bättre utdelning sett till matchbilden.

Motherwell är i ett lite liknande läge som Malmö är mot Zalgiris i skrivande stund och bör kunna vända på detta även på bortaplan i Irland. De har inte kommit igång med den skotska ligan ännu, men att döma av insatsen i den första matchen så verkar spelet åtminstone flyta på och utöver avsluten så såg de bra ut.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Säsongen har inte gått särskilt bra för Sligo

Sligo vann bortamötet även i den första kvalrundan mot walesiska Bala Town, men förlorade hemma och kunde avancera först efter straffdramatik. Irland har inga tungviktare i den inhemska ligan direkt och det är nog ingen som tror att de kommer att gå särskilt långt i den här kvalprocessen, även ifall de skulle lyckas skrälla och ta sig förbi Motherwell.

Sligo är åtminstone i mitten av säsongen, men det har inte gått strålande i ligaspelet precis. Sligo ligger kring mitten av tabellen men är närmare att halka ned ett par positioner än vad de är att utmana om platser högre upp. De har inte varit i lika fin form som de var i fjol då de knep tredjeplatsen och därmed också en plats i Conference League-kvalet.

I söndags så föll de med 0-2 hemma mot tabelljumbon UC Dublin, vilket inte direkt bådar gott inför torsdagens möte mot klart starkare Motherwell. Sett till matchbilden i det första mötet så finns det trots allt klart spelvärde på att skottarna åtminstone lyckas ta dubbelmötet till övertid genom att vinna med uddamålet här. Vi spelar därmed på att Motherwell vinner för 1.95 hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Motherwell vinner
Odds: 1.95
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: