9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips SönderjyskE – Vejle 14/11: Toppmöte

SönderjyskE gästas av serieledarna Vejle i den 17:e omgången av den danska andraligan Division 1. Matchen spelas måndagen den 14 november 2022 med avspark kl 19:00.

SönderjyskE åkte ur den danska högstaligan förra säsongen och har nu för ambition att ta sig tillbaka. Den senaste tiden har dock inte resultaten gått deras väg och man har fallit tillbaka några placeringar i toppstriden.

SönderjyskE har bara tagit tre poäng på de fyra senaste seriematcherna. Senast föll man med 1-0 borta mot Fremad Amager efter ett sent avgörande på straffspark. Man kommer emellertid från en seger i cupen där man, efter förlängning, kunde slå Nyköbing med 2-1.

På 16 ligamatcher har SönderjyskE spelat ihop 27 poäng och nu ställs man mot serieledarna Vejle som är sju poäng bättre.

Öppen matchbild

Vejle BK spelade också de i Superliga förra säsongen, men de har satt sig i en bättre position för att ta sig tillbaka till högstaligan. Med sina 34 poäng på 16 matcher toppar man tabellen.

Vejle har gjort det bra hela hösten, men man kommer från en förlust i den senaste seriematchen. Man tappade då en 2-0-ledning till förlust med 3-2 hemma mot Hilleröd. Därtill fick man sin bäste målskytt Dimitrios Emmanouilids utvisad, vilket gör att han är avstängd den här matchen.

SönderjyskE och Vejle möts nu för andra gången den här säsongen. Senast de möttes i Vejle var det hemmalaget som gick segrande med 2-1.

Förutsättningarna är nu jämna inför den här matchen. Oddsmässigt är det delat nästan helt lika då båda lagen ger omkring 2.60 som vinnare.

Jag håller Vejle som knappa favoriter, men framförallt finner jag anledning att tro att det kommer göras ett par mål i den här matchen. Vi har att göra med två offensivt inriktade lag som också är två av seriens målgladaste. Båda har så här långt snittat runt 3.40 mål per match.

Mitt spel blir att det kommer göras över 2.5 mål totalt till 1.83 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.83
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:00, måndag 14 november 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: