Speltips SönderjyskE – Vendsyssel 19/9: Öppen matchbild

Martin Efvergren Publicerat: 19 September 2022

SönderjyskE gästas av Vendsyssel i den tionde omgången av den danska andradivisionen. Matchen spelas måndagen den 19 september 2022 med avspark kl 19:00.

SönderjyskE – Vendsyssel

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

SönderjyskE slutade sist i Superliga förra säsongen och blev därmed nerflyttade till Division 1. Man gäller nu som en av huvudfavoriterna då man ska försöka ta sig tillbaka till högstadivisionen där man anser sig höra hemma.

Efter nio spelade omgångar kan vi väl konstatera att SönderjyskE har fått en helt okej start. Det har visserligen blivit förluster mot de båda toppkonkurrenterna Vejle och Helsingör, men i övrigt har man tagit sex segrar och ett kryss. Det innebär att man står på 19 poäng och är därmed i allra högsta grad med i toppstriden.

Trenden är också god då man kommer till den här matchen med tre raka segrar bakom sig. Senast besegrade man tabelltvåan Hvidovre med 3-2 hemma och dessförinnan slog man Fredericia med 3-1 borta.

Målglada SönderjyskE

Vendsyssel FF slutade på åttonde plats i grundserien av Division 1 förra säsongen och lyckades därefter hänga sig kvar i nedflyttningsserien. Den här säsongen har man inlett något bättre då man tagit 16 poäng och är tre poäng efter SönderjyskE inför det här mötet.

Vendsyssel kommer nu från sin bästa insats den här säsongen. Detta då man förra helgen kunde besegra serieledarna Vejle med 2-0 hemma. Den lovande anfallaren Abou Ali gjorde då lagets båda mål och är därmed uppe i sex mål totalt i seriespelet.

Det här var emellertid Vendsyssel enda seger på de tre tre senaste omgångarna. I omgången dessförinnan föll man med 3-0 borta mot Naestved och dessförinnan blev det 1-1 hemma mot Hvidovre.

Vendsyssel kommer från en stark insats och det skiljer bara tre poäng mellan lagen, men det är ändå SönderjyskE som gäller som klara favoriter. Ett spel på hemmalaget ger omkring 1.65 gånger pengarna.

På pappret är SönderjyskE det starkare laget, men det här är en jämn serie där alla ser ut att kunna slå alla. SönderjyskE har släppt in lite föra många enkla mål så här långt och de är seriens målgladaste lag med ett snitt på 3.78 mål så här långt. Mitt spel blir att det kommer göras över 2.5 mål i den här matchen till 1.72 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.72
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, måndag 19 september 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: