Speltips Sverige – Schweiz 13/7: EM 2022

Martin Efvergren Publicerat: 13 July 2022

Sverige är klara favoriter när man tar sig an Schweiz i den andra rundan av gruppspelet i dam-EM 2022. Matchen spelas onsdagen den 13 juli 2022 med avspark kl 18:00.

Sverige – Schweiz

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. CASINO-TIPS

Det blev delad pott i den förväntade gruppfinalen mellan Sverige och Nederländerna. Något annat än att de båda kommer att ta sig vidare från den här gruppen har knappt nämnts och risken är att man har underskattat Schweiz och Portugal lite.

Hursomhelst så var svenskorna inte helt nöjda med sin insats i premiären. De var möjligen något närmre segern än Nederländerna men i stort var det en jämn match där inget av lagen direkt imponerade.

Med tanke på Frankrikes uppvisning mot Italien känns det nu än viktigare att vinna gruppen för att då förmodligen undvika Frankrike i kvartsfinalen. För att lyckas med det krävs sannolikt segrar mot Schweiz och Portugal – och helst med så stor marginal som möjligt.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Schweiz övertygade inte

Schweiz fick en drömstart på EM då man gick ifrån till 2-0 mot Portugal redan efter fem minuter. Därefter föll man successivt tillbaka och blev ganska rejält tillbakatryckta av portugisiskorna i den andra halvleken. Portugal kunde välförtjänt ta sig tillbaka i matchen med två mål i andra halvlek och var också närmast segern, men matchen slutade 2-2.

Bortsett från rivstarten man gjorde så var det ingen övertygande insats av Schweiz. Offensivt har man skickliga spelare i, bland andra, Ramona Bachmann och Ana-Maria Crnogorcevic, men de blev alltför sällan involverade då Portugal ägde bollinnehavet under stora delar av matchen. Lagets kanske viktigaste spelare, Lia Wälti, tvingades också kliva av i slutskedet och det återstår att se om hon är hundra procent till den här matchen.

Därtill rapporterades under måndagen om en magsjuka som drabbat stora delar av den schweiziska truppen. Även om de lyckas repa sig någorlunda efter detta är det förstås en omständighet som inte direkt stärker deras chanser här.

Sverige gäller också som klara favoriter inför den här matchen. Ett rakt spel på en svensk seger ger endast omkring 1.22 gånger insatsen.

Varken Schweiz eller Portugal är några blåbärsnationer och jag tror att de båda kommer kunna ge både Sverige och Nederländerna en match. Med det sagt så tror jag att Sverige kommer att lösa den här uppgiften med viss marginal. Mitt spel blir Sverige -1.5 (asian handicap) till 1.70 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Sverige -1.5 (asian)
Odds: 1.70
Bolag: bet365
Spelstopp: 18:00, onsdag 13 juli 2022
TV:  svtett logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: