27 juni 2018 mexiko sverige vm speltips

Speltips Sverige U21 – Irland U21 29/3: EM-kval

Viktiga poäng står på spel när Sveriges U21-landslag gästas av Irland i EM-kvalet. Matchen spelas tisdagen den 29 mars 2022 med avspark kl 18:00.

Sveriges U21-landslag fortsätter sin kamp om gruppsegern i EM-kvalet och den går nu vidare med en ny förbundskapten i Jens Gustafsson. Han tog nyligen över posten sedan Poya Asbaghi lämnat för tränaruppdrag i Championship i höstas.

Det var alltså Asbaghi som ledde Sverige då man senast mötte Irland vilket var den senaste kvalmatchen i november. Sverige föll då tungt med 1-0 på bortaplan efter avgörande på tilläggstid.

Den förlusten till trots har Sverige U21 ett ganska bra utgångsläge inför de tre avslutande matcherna. Man ligger just nu i topp på samma poäng som Italien som dock har en match mindre spelad.

Även om det är jämnt mellan flera nationer är det ändå mycket som talar för att det är Sverige och Italien som gör upp om förstaplatsen och de möts i den sista omgången där Sverige har hemmaplansfördel.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sverige tar revansch

Jens Gustafsson har nu tagit över ett landslag med stor potential och som har gjort det bra i EM-kvalet så här långt. Men om det ska bli någon direkt avgörande ”final” mot Italien i gruppspelets sista match krävs att gör jobbet i de två kommande matcherna mot Irland och Luxemburg.

Irland vann alltså med 1-0 när lagen senast möttes i Dublin. Irländarna har spelat en match mindre än Sverige och är fyra poäng efter Sverige i tabellen. Inför mötet mot Sverige senaste hade man förlorat två raka matcher mot Montenegro och Italien.

Gustafsson förfogar över ett spelskicklig lag, men Anthony Elanga som tidigare varit en viktig kugge är nu inte längre tillgänglig då han återfinns i A-landslaget. Samtidigt ges nu istället jättetalangen Roony Bardghji chansen och Jacob Ondrejka är en annan som kan fylla Elangas tomrum.

Sverige är rättmätiga favoriter i den här matchen. De är ett skickligare lag och på hemmaplan har man vunnit alla sina tre matcher i detta EM-kval med god marginal. Mitt spel blir därför en rak etta, att Sverige vinner till 1.72 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sverige vinner
Odds: 1.72
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:00, tisdag 29 mars 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: