17 april 2019 colombus blue jackets tampa bay lightning speltips rekar nhl

Speltips Tampa Bay Lightning – NY Rangers 8/6: Stanley Cup

New York Rangers leder med 2-1 i matcher mot Tampa Bay Lightning i semifinalen av Stanley Cup och tillika finalen av Eastern Conference. Den fjärde matchen spelas natten till onsdag den 8 juni 2022 med nedsläpp kl 02:00 svensk tid.

New York Rangers fick en drömstart på den här semifinalen mot de dubbla regerande mästarna Tampa Bay Lightning. Man gick direkt från en sjunde avgörande mot Carolina Hurricanes till att vinna de två inledande matcherna i Madison Square Garden.

Tampa Bay Lightning hade vunnit sin kvartsfinal mot Florida Panthers i fyra raka matcher och hade därför ett uppehåll på nio dagar innan den här Eastern Conference-finalen drog igång. De såg också en aning ringrostiga ut när man föll med klara 6-2 i den första matchen.

Den andra matchen blev jämnare men NY Rangers spelade disciplinerat och vann med 3-2. I söndags var så Lightning pressade då serien vände till deras hemmafördel, men de reste sig i den tredje perioden och vann med 3-2.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Lightning har växlat upp

Tampa Bay Lightning hade inte kommit upp i sina högsta nivå i de två första matcherna. Man hamnade också i underläge hemma i Amalie Arena och det såg riktigt mörkt ut då man låg under med 2-0 i den andra perioden. Detta efter att Mika Zibanejad gjort 1-0 och passat fram till 2-0.

Då visade Lightning sin klass och erfarenhet. Victor Hedman assisterade Nikita Kucherov som reducerade till 1-2 och i den tredje perioden var man det starkare laget. Lagets ledande spelare klev fram och man kunde vända matchen till en potentiellt livsnödvändig seger med 3-2. Ondrej Palat satte då det avgörande målet med endast 42 sekunder kvar av matchen.

Tampa Bay Lightning har haft problem att hantera New York Rangers speed och snabba omställningar, men i söndags steppade man upp och var det bättre laget. Nu har man chansen att kvittera matchserien till 2-2 och jag tror att man har goda chanser att lyckas med det.

Känslan är att Lightning missgynnades av det längre uppehåll man fick inför den här matchserien. Rangers gjorde det riktigt bra i två hemmamatcher, men de har inte samma erfarenhet som Lightning har när en Stanley Cup-final står på spel.

Jag finner anledning att tro att Tampa Bay kommer ta vid där man avslutade senast. Mitt spel blir att Tampa Bay Lightning vinner match 4 under ordinarie tid till 1.97 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tampa Bay vinner
Odds: 1.97
Bolag: Expekt
Spelstopp: 02:00, onsdag 8 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: