9 augusti 2018 Rafael Nadal Benoit Paire speltips Rogers Cup

Speltips Taylor Fritz – Rafael Nadal 6/7: Kvartsfinal

En formstark Taylor Fritz ställs mot Rafael Nadal i kvartsfinalen av Wimbledon 2022. Matchen spelas onsdagen den 6 juli med start från kl 14:30.

Taylor Fritz har ett par riktigt fina veckor bakom sig. Inför Wimbledon laddade han upp med att vinna grästurneringen i Eastbourne och än så länge har han inte tappat ett enda set i den här turneringen.

Amerikanen Fritz, som är rankad som nummer 14 i världen, kunde utan större problem besegra australiensaren Jason Kubler i tre raka set i måndags. Dessförinnan hade han slagit ut Molcan, Gray och Musetti.

Taylor Fritz har ännu inte ställts mot något toppmotstånd, men nu är det dags att verkligen då bekänna färg då han gäller som underdog i den här kvartsfinalen mot Rafa Nadal.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fritz är i toppform

Rafael Nadal har, som så ofta, inlett den här turneringen trevande för att så sakteliga höja sin nivå. Efter att ha tappat ett set var i de två första omgångarna kommer han nu från två raka 3-0.

Nadals spel har inte varit direkt lysande i de två senaste matcherna heller, men formen är helt klart stigande. I måndags slog han Botic van de Zandschulp med 6-4, 6-2, 7-6 och dessförinnan vann han med 6-1, 6-2, 6-4 mot Lorenzo Sonego.

Taylor Fritz och Rafa Nadal möttes senast i Indian Wells i mars och då var det den förstnämnde som vann med 2-0 i set. Trots det gäller Nadal som klar favorit inför den här matchen. Ett spel på att spanjoren vinner ger endast omkring 1.38 gånger insatsen.

Den 24-årige amerikanen har verkligen övertygat både här i Wimbledon och i Eastbourne dessförinnan. Att besegra Nadal i en Grand Slam är inte samma sak som att göra det på hemmaplan, men jag tror att Fritz kommer kunna ge honom en match. Mitt spel blir att det kommer spelas över 3.5 set till 1.62 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 3.5 set
Odds: 1.62
Bolag: Expekt
Spelstopp: 14:30, onsdag 6 juli 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: