Speltips Tjeckien – Portugal 24/9: Fördel gästerna

Martin Efvergren Publicerat: 24 September 2022

Tjeckien tar emot Portugal i den femte omgången av gruppspelet i Nations League. Matchen spelas lördagen den 24 september 2022 med avspark kl 20:45.

Tjeckien – Portugal

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Som väntat är det Spanien och Portugal som toppar A-divisionens grupp 2 före Tjeckien och Schweiz. Med två matcher kvar att spela leder Spanien gruppen med en poäng mer än Portugal. Tjeckien är i sin tur tre poäng efter Portugal och en poäng före Schweiz.

Tjeckien fick en fin start på detta Nations League som drog igång i juni med fyra matcher inom loppet av en och en halv vecka. Man inledde då med att besegra Schweiz hemma med 2-1 och därefter spelade man 2-2 hemma mot Spanien efter en sen kvittering av gästerna.

I de två efterföljande bortamatcherna mot Portugal och Spanien blev det dock förluster med 2-0 i båda matcherna.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Portugal har det mesta

Portugal inledde också de Nations League på ett bra sätt. I premiären borta mot Spanien fick man med sig ett kryss och därefter kunde man vinna två raka hemmamatcher. Man slog då Schweiz med hela 4-0 följt av Tjeckien med 2-0.

I den senaste matchen mot Schweiz på bortaplan åkte man dock på sin första förlust. Detta efter att hemmalaget tagit ledningen i den första minuten för att sedan hålla den 1-0-ledningen genom hela matchen.

Portugal går nu för gruppsegern och man har alltjämt allt i egna händer. Spanien är en poäng före men i den sista omgången möts de båda grannländerna på portugisisk mark.

Portugal har ett oerhört starkt landslag på pappret. Till raden av världsstjärnor kan nu även Rafael Leao läggas då han ser ut att ha tagit ytterligare kliv upp en nivå den här säsongen.

Jaroslav Silhavys Tjeckien har gjort det väldigt bra under en längre tid, men jag har svårt att se att man kommer att räcka till i den här matchen. Det finns en kontinuitet och ett starkt kollektiv hos Tjeckien, men samtidigt kan det samma sägas om Portugal. Och individuellt sett är Tjeckien en ganska bra bit från Portugals nivå. Det tror jag kommer att fälla avgörande här. Mitt spel blir således en rak tvåa, att Portugal vinner till 1.80 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Portugal vinner
Odds: 1.80
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45, lördag 24 september 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: