Speltips Belenenses Vitoria Guimares 11 juni 2020

Speltips Toronto – Seattle Sounders 3/7: MLS

Toronto FC tar emot Seattle Sounders i Major League Soccer. Matchen spelas natten till söndag den 3 juli 2022 med avspark kl 01:30 svensk tid.

Toronto FC har en säsong bakom sig där man har släppt in för många enkla mål. Den senaste tiden har man dock höjt sig något då man har vunnit fem av de sju senaste matcherna om vi räknar in cupspelet.

I onsdags blev det dock förlust med 2-1 när man tog emot Columbus Crew i MLS. Det var Torontos tredje raka hemmamatch och nu väntar ytterligare två då man gästas av Seattle Sounders följt av SJ Earthquakes

Efter 17 spelade matcher har Toronto FC tagit 18 poäng, vilket ger en 12:e plats i MLS Eastern Conference.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målglada Toronto

Seattle Sounders tillhör Western Conference och innehar just nu sjundeplatsen. Efter 16 spelade matcher har man tagit 23 poäng.

Inför hemmamötet mot Montreal i onsdags hade man tagit tio poäng på de fyra föregående matcherna i MLS. Samtliga dessa fem matcher spelade man på hemmaplan, men den fina sviten tog då slut när Montreal vann med 2-1. Dessförinnan hade man slagit Sporting KC med 3-0 samt kryssat mot serieledarna Los Angeles FC.

Seattle Sounders har vunnit de tre senaste mötena mot Toronto FC. Senast de möttes var dock i slutspelet 2019 och mycket har hänt sedan dess.

Förutsättningarna är nu jämna inför den här matchen. Seattle Sounders gäller som knappa favoriter då ett spel på gästerna ger omkring 2.35 gånger insatsen.

Båda lagen har en uppåtgående trend men kommer alltså från förluster. Toronto har totalt släppt in 32 mål på 17 matcher och är med det sämst i hela MLS. Samtidigt har man gjort 24 mål vilket är lika många som Seattle Sounders.
Bob Bradleys Toronto är ett målglatt lag och jag finner anledning att tro att det kommer göras en del mål även i den här matchen. Mitt spel blir att det görs över 2.5 mål totalt samt att båda lagen gör mål till 1.86 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål & BLGM
Odds: 1.86
Bolag: Expekt
Spelstopp: 01:30, söndag 3 juli 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: