Speltips Trelleborg – Norrby 4/7: Målsnåla gäster

Martin Efvergren Publicerat: 4 July 2022

Trelleborgs FF tar emot Norrby IF i den tolfte omgången av Superettan. Matchen spelas måndagen den 4 juli 2022 med avspark kl 19:00.

Trelleborg – Norrby

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Trelleborgs FF har blandat och gett en del den här säsongen, men kommer nu rejält stärkt efter segern mot Halmstad i återstarten av Superettan.

Serieledarna HBK såg länge ut att gå mot ännu en seger, men i slutskedet vaknade Trelleborg. Herman Hallberg kvitterade till 1-1 i den 86:e och Nicolas Mortensen kunde trycka in 2-1 på tilläggstid. Därmed står TFF på 18 poäng efter 11 matcher och är i hög grad med i jakten på en topplacering i den mycket jämna övre halvan av Superettan.

Trelleborg kommer nu från två raka matcher där man har räddat poäng i slutminuterna. Detta då man även i Skånederbyt mot Landskrona strax innan uppehållet gjorde mål på tilläggstid. Den gången var det Isak Jönsson som kvitterade till 1-1 hemma på Vångavallen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tät tillställning

Norrby IF var en positiv överraskning förra säsongen då man var snubblande nära att knipa tredjeplatsen. Den här säsongen har det gått motigare, framförallt har man haft problem med att få det offensiva spelet att klicka.

Efter 11 omgångar står Norrby på 14 poäng och man kommer från en viktig seger hemma mot Östersund. Norrby vann då hemma i Borås med 2-0 och insatsen var ett steg i rätt riktning. Dessförinnan hade man åkt på två raka förluster mot Brage och Utsikten innan uppehållet.

Förra säsongens möten mellan Trelleborg och Norrby var täta och jämna. Senast de möttes var på Borås Arena i höstas då det slutade 1-1. Senaste mötet på Vångavallen var i den första omgången förra våren och då vann hemmalaget med 2-1.

Trelleborg gäller nu som knappa favoriter. De är fyra poäng före i tabellen och kommer från en triumf på bortaplan mot serieledarna. TFF har dock haft svårt att leverera i match efter match och det här lär, som vanligt i Superettan, bli en jämn batalj.

Norrby är precis som förra säsongen välorganiserade bakåt och svåra att göra mål på. Framåt har de dock bara gjort nio mål på elva matcher. De är också seriens målsnålaste lag så här långt.

Förutsättningarna gör att jag finner anledning att tro på en tät och målsnål tillställning här. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.77 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.77
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, måndag 4 juli 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: