14 november 2019 Turkiet Island Speltips

Speltips Turkiet – Färöarna 4/6: Favoriten håller

Turkiet är stora favoriter när man gästas av Färöarna i den första omgången av gruppspelet i C-divisionen av Nations League. Matchen spelas lördagen den 4 juni 2022 med avspark kl 20:45.

Turkiet blev degraderade i senaste upplagan av Nations League och får nu spela i C-divisionen. Där är man stora favoriter i en grupp tillsammans med Färöarna, Litauen och Luxemburg.

Turkiets insats i förra sommarens EM blev också ett stort misslyckande då förväntningarna var ganska höga på förhand. Laget stod dock inte att känna igen och det blev förluster i samtliga tre gruppspelsmatcherna.

Inför höstens VM-kval tog tysken Stefan Kuntz över som förbundskapten och man lyckades då knipa en andraplats i gruppen. Man slutade två poäng efter Nederländerna och tre poäng före Norge.

Man fick därmed spela playoff på bortaplan mot Portugal där man föll med 3-1. Sedan dess har man spelat en träningsmatch mot Italien som man förlorade med 3-2 på hemmaplan i mars.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Färöarna får det tufft

Håkan Ericsson har lyft Färöarna till en högre nivå, men man hade förstås inte mycket att sätta emot i en VM-kvalgrupp med länder som Danmark, Skottland, Israel och Österrike. Man lyckades emellertid vinna sin första VM-kvalmatch någonsin då man slog Moldavien hemma med 2-1.

Färöarna tog bara fyra poäng i sin grupp, men man stod upp väl i de flesta matcherna. Man var mycket nära att ta poäng hemma mot Danmark och på bortaplan blev man det första laget att göra mål på danskarna då man föll med 3-1.

Frågan är nu vad Färöarna har att sätta emot detta Turkiet som egentligen är för bra för att vara en del av C-divisionen i Nations League. Turkarna gäller också som stora favoriter inför den här matchen då ett spel på hemmalaget endast ger omkring 1.12 gånger insatsen.

Färöarna lär komma att försvara sig kompakt, men Turkiets individuella skicklighet kan de naturligtvis inte mäta sig med. På hemmaplan kan Färöarna störa de flesta men här i Istanbul tror jag inte att man kommer räcka till. Mitt spel blir Turkiet -2 (asian handicap) till 1.68 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Turkiet -2 (asian)
Odds: 1.68
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, lördag 4 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: