stream aston villa liverpool

Speltips Twente – Sparta 22/4: Eredivisie

Tabellfyran FC Twente gästas av ett Sparta Rotterdam som kämpar för sin överlevnad i Eredivisie. Matchen spelas fredagen den 22 april 2022 med avspark kl 20.00.

Med fem omgångar kvar att spela av Eredivisie jagar FC Twente tredjeplatsen i tabellen som kan innebära spel i Champions League nästa säsong. Efter 29 spelade matcher står man på 58 poäng och är därmed tre poäng efter Feyenoord.

Twentes form är god. På de sju senaste ligamatcherna har man tagit fem segrar och två kryss. Därtill har man hållit nollan i fyra av de fem senaste matcherna.

I den senaste omgången besegrade man NEC borta med 2-0 och dessförinnan spelade man 3-3 hemma mot tabelltvåan PSV. Det var dock ett tungt poängtapp då man hade en 3-0-ledning som bortalaget hämtade igen och kvitterade på tilläggstid.

Nu tar man emot ett Sparta Rotterdam som har minst lika mycket att spela för. De ligger just nu på en negativ kvalplats med en poäng upp till Fortuna ovanför strecket.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnåla lag

Sparta Rotterdam slutade på åttonde plats i Eredivisie förra säsongen. Man var således bättre än Twente som bara blev tia i ligan. Men den här säsongen har det gått betydligt tyngre för Henk Frasers manskap som nu alltså kämpar för sin överlevnad i den nederländska högstaligan.

Inför bortamötet mot Vitesse i tisdags hade Sparta endast tagit två poäng på de fyra föregående matcherna. Där lyckades man emellertid ro hem samtliga tre poäng då man vann med 1-0.

Twente och Sparta möttes senast i november i Rotterdam och det var då bortalaget som kunde segra med 1-0. FC Twente gäller också som klara favoriter inför det här mötet där ett spel på hemmalaget ges till ett odds omkring 1.56.

Viktiga poäng står nu på spel och jag finner anledning att tro att det här kommer att något jämnare än förväntat. Twente är stabila bakåt och har alltså hållit nollan i fyra av de fem senaste matcherna. Tre av dessa har man vunnit med 1-0.

Twente har en positiv trend och är förstås rättmätiga favoriter här, men offensivt är man inte ett lag som öser in mål. Nu ställs man mot ett Sparta som höll nollan senast då man tog tre mycket viktiga poäng. De lär sälja sig dyrt även här.

Sparta Rotterdam är Eredivisies målsnålaste lag och en hel del talar för att även den här matchen kommer att bli relativt målsnål. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.93 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.93
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:00, fredag 22 april 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: