22 mars 2017 Tyskland England

Speltips Tyskland – England 7/6: Rivalmöte

Tyskland och England gör upp i den andra omgången av gruppspelet i Nations League. Matchen spelas tisdagen den 7 juni 2022 med avspark kl 20:45.

Tisdagskvällen bjuder på ett gammalt rivalmöte då Tyskland tar emot England i Nations League. Samma kväll möts också Italien och Ungern som är de övriga två lagen i den här gruppen som är en del av A-divisionen.

Tyskland var ganska stora favoriter inför bortamötet mot Italien i lördags. Italienarna formerade en reservbetonad elva och Hansi Flicks manskap såg klart starkare ut på pappret. Italien stod dock upp på ett bra sätt och det blev en jämn match som slutade 1-1 efter Joshua Kimmich kvitterat Italiens ledning i den 73:e minuten.

Tyskland står därmed på en poäng inför den andra omgången av Nations League. Nu lär man vara rejält sugna på att ta revansch på England efter förlusten i förra sommarens EM.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Tyskland

England fick ingen bra start på Nations League då man i lördags föll med 1-0 borta mot Ungern. Ungrarna försvarade sig väl genom hela matchen och målet gjordes på straff i den 66:e minuten. England har därmed misslyckats med att besegra Ungern i två raka matcher då det blev 1-1 när de senast möttes på Wembley i VM-kvalet.

Gareth Southgates manskap är nu i behov av poäng när deras bortaresa tuffar vidare mot Tyskland. Här väntar nu ett tyskt landslag som har gjort nystart sedan lagen senast möttes. Då slog England ut Jogi Löws Tyskland med 2-0 i åttondelsfinalen av EM.

Därefter har Tyskland gått starkt och fram till krysset mot Italien i lördags hade man inte tappat poäng i någon i tävlingsmatch under Hansi Flicks ledning. Det är också tyskarna som gäller som favoriter inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ger omkring 2.35 gånger insatsen.

Tyskland gjorde ingen lysande insats mot Italien, men jag tror att man kommer att tända till ordentligt här. Inför sin hemmapublik vill man nog oerhört gärna tvåla till England och det bör man ha ganska goda chanser att lyckas med.

Som jag ser det har Tyskland, i detta nu, ett bättre lag på pappret och därtill har man hemmaplansfördel mot ett England som såg energifattiga ut mot Ungern. Mitt spel blir Tyskland 0 (asian handicap) till 1.73 gånger pengarna hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tyskland 0 (asian)
Odds: 1.73
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:45, tisdag 7 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: