22 mars 2017 Tyskland England

Speltips Tyskland – Italien 14/6: Tillknäppt

Tyskland gästas av gruppettan Italien i den fjärde omgången av gruppspelet i Nations League. Matchen spelas tisdagen den 14 juni 2022 med avspark kl 20:45.

Efter tre spelade matcher i Nations League är det Italien som toppar den här gruppen med sina fem poäng. På andra plats ligger Ungern på fyra poäng och Tyskland trea efter tre raka kryss. I botten hittar vi England som tagit två poäng.

Tyskland har alltså spelat tre oavgjorda matcher och samtliga har slutat 1-1. Man inledde på bortaplan mot Italien och tog därefter mot England på hemmaplan. I det prestigemötet såg tyskarna ut att gå mot en seger, men gästerna kvitterade på straff i den 88:e minuten.

I lördags ställdes Tyskland mot Ungern på bortaplan och inte heller där lyckades man vinna. Redan efter tio minuter hade båda lagen gjort var sitt mål och några fler blev det inte då hemmalaget försvarade sig väl.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tyskland är klara favoriter

Italien kommer från en stor VM-kval-besvikelse, men kanske kan detta Nations League bli ett litet plåster på såret. Man toppar i alla fall den här jämna gruppen efter tre matcher och har således skaffat sig ett bra utgångsläge.

Någon bländande fotboll är det inget lag som har bjudit på men Italien har varit stabilast. De inledde alltså med att spela 1-1 mot Tyskland och därefter kunde man besegra Ungern med 2-1 på hemmaplan. I helgen spelade man en EM-finalrepris på bortaplan mot England där man inte lät engelsmännen få någon revansch. Italien var solida och knep en poäng i en match som förblev mållös.

När Tyskland och Italien nu möts igen är det tyskarna som gäller som relativt klara favoriter. Ett spel på att hemmalaget vinner ger endast omkring 1.72 gånger insatsen.

Tyskland har ännu inte vunnit någon match i Nations League. Samtidigt är Hansi Flick alltjämt obesegrad som förbundskapten. På pappret har Flick för tillfället ett mer meriterat lag än vad Roberto Mancini har till förfogande och bör ha goda chanser att vinna den här matchen.

Men precis som alla tidigare matcher i den här gruppen lär även det här bli en jämn och tät tillställning. Energin och kraften i det offensiva har generellt saknats och jag utesluter inte att Italien kan gneta sig till ett kryss även här. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.88 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.88
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, tisdag 14 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: