22 mars 2017 Tyskland England

Speltips Tyskland – Ungern 23/9: Gruppfinal

Tyskland och Ungern toppar gruppen inför den här femte omgången i Nations League. Matchen spelas fredagen den 23 september 2022 med avspark kl 20:45.

Något oväntat är det Ungern som toppar den här gruppen i Nations League före storheterna Tyskland, Italien och England. Efter fyra spelade matcher har Ungern tagit sju poäng. En poäng efter ligger Tyskland medan Italien och England har tagit fem respektive två poäng.

Tyskland är ännu obesegrade i det här gruppspelet, men man kom från en lång radda av 1-1-matcher till den senaste matchen hemma mot Italien i juni. Hela fyra raka 1-1-matcher blev det om vi räknar in träningsmatchen mot Nederländerna. I Nations League inledde man sedan med att spela kryss mot Italien, England och Hungern.

När serien sedan vände blev det emellertid något av en islossning då tyskarna kunde köra över Italien med 5-2.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tyskland är storfavoriter

För Ungerns del såg det här på förhand verkligen ut som en dödens grupp, men ungrarna har på nytt visat att de kan mäta sig med de allra bästa. Kanske är det nästan så att man föredrar, på pappret, svårare motstånd.

Hursomhelst har man gjort det väldigt bra i detta Nations League där man alltså toppar gruppen med två matcher kvar att spela. Framförallt har man verkligen ställt till det för England. I den första omgången slog man britterna hemma med 1-0 och i den senaste matchen i juni krossade man dem med hela 4-0 på Molineaux i Wolverhampton.

Däremellan har Ungern förlorat med 2-1 borta mot Italien samt spelat 1-1 hemma mot Tyskland. I den matchen fick vi se två tidiga mål och därefter kunde ungrarna hålla spelet uppe på ett bra sätt.

När de nu möts igen på tysk mark är det hemmalaget som gäller som klara favoriter. Trots att det är Ungern som toppar gruppen ger ett rakt spel på Tyskland endast 1.25 gånger insatsen.

Det såg lovande ut när Tyskland slog Italien senast, men det var ett tag sedan nu. FC Bayern har gått knackigt i Bundesliga och frågan är i vilket slag som Hansi Flicks manskap är i just nu. Marco Rossis Ungern har varit underskattade genom hela det här gruppspelet och det är inte otänkbart att de är det även den här gången.

Ungern gjorde fyra mål mot England senast och de har inte gått mållösa från någon av dessa Nations League-matcher så här långt. Jag utgår från att Tyskland kommer sätta full fart framåt här och att det kan öppna upp sig för omställningar där Ungern är giftiga. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 2.00 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 2.00
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45, fredag 23 september 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: