Speltips Ugo Humbert – Thiago Monteiro 21/6: ATP Eastbourne

Fransmannen Ugo Humbert tar sig an den brasilianske kvalspelaren Thiago Monteiro i den första omgången av ATP 250-turneringen Rothesay International Eastbourne. Matchen spelas på tisdag den 21 juni 2022 med start från kl 12:00.

I väntan på Wimbledon kan vi roa oss åt att följa Rothesay International Eastbourne, en ATP 250-turnering som spelas i just staden Eastbourne på den engelska sydkusten. Alex de Minaur är regerande mästare i den här turneringen som spelas på gräs.

Ugo Humbert var så sent som för ett år sedan rankad som nummer 25 i världen, men föll nyligen utanför topp-100. Detta efter att han föll mot Hubert Hurkacz i den andra omgången av Halle Open där Humbert var regerande mästare. Hurkacz skulle sedan komma att vinna turneringen medan Humbert går in i Eastbourne International som 103:a i världen.

Den 23-årige fransmannen går nu in i turneringen mot brassen Thiago Monteiro och gäller som klar favorit inför den här matchen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Humbert

28-årige Thiago Monteiro har spelat två kvalmatcher här i Eastbourne för att ta sig till den här omgången. Han har då besegrat hemmaspelaren Mark Whitehouse och kinesen Juncheng Shang i raka set.

Monteiro är emellertid bättre rankad än Humbert för tillfället då brasilianaren går in som 94:a på ATP-rankingen. En intressant aspekt av den här matchen är att båda spelarna är vänsterhänta.

Ugo Humbert kanske inte ser mycket ut för världen, han är tunn och spenslig, men för tennis har han begåvning. Åtminstone i större utsträckning än vad hans nuvarande ranking vittnar om.

Nu kommer han från en turnering i Halle där han var regerande mästare och hade oturen att få möta en Hurkacz i storform redan i den andra omgången. Det innebar ett ras ner utanför de hundra bästa och det tror jag att han nu är rejält motiverad att ställa till rätta.

Thiago Monteiro är en klart mer begränsad tennisspelare och jag tror att han kommer få det tufft här. Mitt spel blir Ugo Humbert -1.5 (set handicap) till 1.90 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Humbert -1.5 (set handicap)
Odds: 1.90
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 12:00, tisdag 21juni 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: