7 september 2019 Litauen Ukraina Speltips

Speltips Ukraina – Irland 14/6: Tredje raka

Ett Ukraina som tagit full pott ställs mot Irland i B-divisionen av Nations League. Matchen spelas tisdagen den 14 juni 2022 med avspark kl 20:45 i Lodz, Polen.

Ukraina toppar den haltande tabellen i B-divisionens grupp 1 i Nations League. Efter två spelade matcher har Ukraina tagit sex poäng medan de övriga, Irland, Skottland och Armenien har tagit tre poäng. Irland och Armenien har dock spelat en match mer än Ukraina och Skottland.

Ukraina missade sin chans ta sig till VM 2022 efter att man förlorat mot Wales i den avgörande playoff-matchen. Med tanke på att man kommer från det nederlaget samtidigt som allt det hemska som pågår i deras hemland fortsätter är det lätt att imponeras av det här ukrainska landslaget.

Efter förlusten mot Wales begav man sig vidare till Irland och kunde där vinna med 1-0 i deras premiär i Nations League. I lördags mötte man sedan Armenien i en match som skulle ha spelats i Ukraina men som, precis som den här matchen mot Irland, spelades i Lodz i Polen. Där svarade man för en ny solid insats då man vann med 3-0.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Imponerande av Ukraina

Irland har sedan länge haft problem med sin offensiva produktion. Efter de två inledande matcherna i Nations League såg läget fortsatt mörkt ut på den fronten. Man hade då förlorat med 1-0 mot både Armenien och Ukraina.

I lördags väntade så ett prestigemöte mot Skottland på hemmaplan och det var nog ingen som hade speciellt höga förväntningar på hemmalaget. Men då skulle det äntligen komma att lossna för Stephen Kennys manskap. De tog kommandot i den första halvleken och genomförde sedan matchen på bästa sätt då man vann med klara 3-0.

Att vinna mot Skottland och därtill få göra tre mål var precis vad Irland behövde. Frågan är nu om man kan upprepa den fina prestationen i det här returmötet mot Ukraina. Senast lagen möttes kom alltså Ukraina från en tung förlust och Oleksandr Petrakov valde då att rotera stora delar av startelvan.

Ukraina är, på pappret, det bästa laget i den här gruppen och man har gjort fyra bra insatser vid den här samlingen. Man var det spelförande laget mot Wales men hade inte marginalerna på sin sida där. Därefter har man knutit näven i fickan och spelat med stolthet för sitt land.

Jag tror att Ukraina kommer att fortsätta på det spåret här. Mitt spel blir att Ukraina vinner till 1.86 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Ukraina vinner
Odds: 1.86
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45, tisdag 14 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: