14 november 2019 England Montenegro Speltips

Speltips Ungern – England 4/6: Nations League

Ungern tar emot England i den första omgången av gruppspelet i Nations League. Matchen spelas lördagen den 4 juni 2022 med avspark kl 18:00.

Ungern och England ställdes mot varandra i VM-kvalet och nu har de även hamnat i samma grupp i Nations Leagues A-division. Ungern är här stor underdog då de övriga lagen i gruppen är inga mindre än Tyskland och Italien.

Det ser onekligen ruggigt tufft ut för ett Ungern som alltså lyckats kvalificera sig för den högsta divisionen i Nations League. De hamnade visserligen i dödens grupp även i förra sommarens EM där man gjorde det bra och lyckades kryssa mot Tyskland och Frankrike.

Under höstens VM-kval föll man mot England med 4-0 och därtill i två raka matcher mot Albanien. Därmed grusades chanserna till avancemang och man slutade på fjärde plats i gruppen som vanns av England.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ungern kan försvara sig väl

England kommer från ännu ett övertygande kvalspel. Man vann VM-kvalgruppen med god marginal före Polen efter att man gått obesegrade och det med en målskillnad på totalt 39-3. Sedan dess har man spelat två träningsmatcher som man vunnit mot Schweiz och senast Elfenbenskusten.

England och Ungern möttes alltså nyligen i VM-kvalet. Senast de möttes i Ungern var i september då engelsmännen vann med 4-0. Den senaste matchen spelades emellertid på Wembley i oktober och då blev det klart jämnare. Ungrarna lyckades då få med sig ett 1-1-resultat efter en stark försvarsinsats.

Marco Rossis manskap har visat att det har en förmåga att höja sig mot de allra bästa och den egenskapen lär komma väl till pass i det här Nations League-gruppspelet.

För Englands del är det här en match som de troligen behöver vinna om de ska kunna ta sig vidare. Jag tror dock att Ungern kommer kunna stå upp ganska väl, precis som man gjorde på Wembley senast. De har en stark defensiv och det är inte otänkbart att man är det något mer motiverade laget. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.81 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.81
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:00, lördag 4 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: