18 november 2018 Ungern Finland Speltips

Speltips Ungern – Italien 26/9: Gruppfinal

Ungern och Italien gör upp om gruppsegern i den sista omgången i Nations League. Matchen spelas måndagen den 26 september 2022 med avspark kl 20:45.

För Ungerns del såg det här, på förhand, verkligen ut som en dödens grupp, men ungrarna har visat att de kan mäta sig med de allra bästa. Emot alla odds toppar man nu gruppen inför den sista omgången och det räcker med ett kryss i den här matchen för att man ska ro hem förstaplatsen.

Marco Rossis manskap har överträffat förväntningarna i match efter match där den enda lilla plumpen i protokollet är 2-1-förlusten mot Italien på bortaplan.

Nu kommer man till den här matchen efter att ha slagit Tyskland med 1-0 på bortaplan. Adam Szalai gjorde matchens enda mål efter en dryg kvart och det kom inte ologiskt då det var gästerna som såg mest påkopplade ut från start. Därmed har man nu slagit både Tyskland och England i två raka bortamatcher utan att släppa in ett enda mål.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Italien gäller som favoriter

Efter att ha missat VM i Ryssland tog Italien en gruvlig revansch när man sedan kunde gå hela vägen i EM. Nu är man, så att säga, tillbaka till ruta ett med ännu ett missat VM som snart går av stapeln.

Man har väl inte heller gjort någon storartad succé i detta Nations League, men man har åtminstone gjort det bättre än Tyskland och England så här långt. Inför den här sista omgången är man två poäng efter Ungern och två poäng före Tyskland.

I fredags kunde Italien besegra England i Milano efter att Raspadori gjort matchens enda mål med drygt 20 minuter kvar att spela. Roberto Mancini formerade ett 3-5-2 som fungerade ganska väl, men det var en jämn match som hade kunnat gå åt båda håll.

Italien vann alltså med 2-1 när man senast mötte Ungern och nu gäller man som favoriter inför den här matchen. Trots att Ungern spelar hemma och leder gruppen ger ett rakt spel på att ungrarna vinner hela 4.05 gånger insatsen.

Här kan man definitivt argumentera för att Ungern är undervärderade. Totalt sett har man presterat bättre än Italien i det här gruppspelet, men samtidigt skulle det vara ganska typiskt italienskt att ändå ro hem gruppsegern.

Ungern lyckades neutralisera Tysklands offensiv senast och det skulle definitivt inte längre förvåna om man lyckas med det även här. Jag räknar med att det blir en jämn och tät tillställning och mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.73 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.73
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45, måndag 26 september 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: