22 mars 2017 Tyskland England

Speltips Ungern – Tyskland 11/6: Favoriten håller

Ungern gästas av Tyskland i den tredje omgången av gruppspelet i Nations League. Matchen spelas lördagen den 11 juni 2022 med avspark kl 20:45.

Ungern såg på förhand ut att få det tufft i den här gruppen tillsammans med Tyskland, England och Italien. I de två inledande omgångarna har de dock bevisat att de kan stå upp väl och mer därtill.

För i den första matchen då Ungern tog emot England så svarade hemmalaget för en mycket gedigen insats. Man försvarade sig kompakt och väl genom hela matchen som man till slut vann med 1-0 efter att Szoboszlai gjort målet på straff i den andra halvleken.

I tisdagens bortamötet mot Italien lyckades man dock inte hålla tätt. Italienarna gick ifrån till 2-0 i den första halvleken och Ungern gjorde ett försök att närma sig i den andra, men kom inte närmre än till en reducering till 2-1.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ungerns energi är sinande

Tyskland påbörjade en nystart då Hansi Flick tog över som förbundskapten efter förra sommarens EM. I EM-kvalet vann man sedan varenda match under hösten och Flick är alltjämt obesegrad som tysk förbundskapten.

De tre senaste matcherna har man dock heller inte vunnit då man kommer från tre raka 1-1-matcher. I Nations League inledde man på bortaplan mot Italien och var där närmast segern men det slutade alltså oavgjort.

I tisdagens prestigemöte mot England såg tyskarna ut att gå mot segern efter Jonas Hofmann gett laget ledningen i början av andra halvlek. Engelsmännen skulle dock få sista ordet då de kvitterade på straff i den 88:e minuten.

Ungern och Tyskland möttes senast i EM-gruppspelet för ett år sedan. Det blev då en händelserik match som slutade 2-2 efter en sen tysk kvittering.

Även om Tyskland inte har fått resultaten med sig i de två första matcherna är de ändå ett landslag på uppgång efter den dalande Löw-eran. Ungern har gjort det bra mot både England och Italien, men här tror jag att de kommer få det tuffare att orka hänga med.

Det täta matchandet gör att bredden på lagets trupper blir av stor vikt och där har Tyskland förstås klart mer kvalitet. Flicks manskap är nu i behov av en seger och de bör ha goda chanser att lyckas med det. Mitt spel blir Tyskland -1 (asian handicap) till 1.67 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tyskland -1 (asian)
Odds: 1.67
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, lördag 11 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: