Speltips Varberg – Hammarby 25/7: Tillknäppt

Martin Efvergren Publicerat: 25 July 2022

Varbergs BoIS gästas av ett Hammarby IF på uppgång i den 15:e omgången av Allsvenskan. Matchen spelas måndagen den 25 juli 2022 med avspark kl 19:00.

Varberg – Hammarby

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Varbergs BoIS fortsätter att vara trogna sin identitet. De gör det de är bra väldigt bra och går sällan utanför sina idéer. Med snart halva säsongen spelad har det räckt för att ta tillräckligt många poäng för att inte riskera nedflyttning. Efter 14 matcher har man tagit 15 poäng och placerar sig på tolfte plats i tabellen.

Varberg tar nästan alla sin poäng på hemmaplan och en pinne blev det när man i måndags gästades av Helsingborg. Det blev då en mindre välspelad tillställning som slutade mållös. I omgången dessförinnan föll man med 3-0 borta mot Malmö FF.

Varberg har emellertid tagit sju poäng på sina tre senaste hemmamatcher och är säkerligen inställda på att göra det riktigt jobbigt för Hammarby här.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Jämnare än förväntat

Hammarby inledde säsongen strålande men tappade successivt sitt momentum. Framförallt kom deras höga målproduktion av sig, men nu ser man åter ut att ha hittat rätt. Man kommer till det här mötet med två raka 3-0-segrar och i tabellen är man tre poäng efter tvåan Djurgården som har en match mer spelad.

Efter förlusten i derbyt mot just Djurgården var det ett revanschsuget och fokuserat Hammarby som inte gav IFK Göteborg en chans hemma på Tele2 Arena. Man vann alltså den matchen med 3-0 och med samma siffror tvålade man dit Elfsborg i den efterföljande hemmamatchen. Sedan dess har Bajen varit i London och träningsspelat mot Millwall.

Hammarby gick segrande från båda mötena mot Varberg förra säsongen. Man vann först med 3-1 på bortaplan under våren och med 1-0 på hemmaplan i höstas.

Hammarby gäller också som klara favoriter inför den här matchen. Ett spel på att gästerna vinner ger endast cirka 1.50 gånger insatsen.

Marti Cifuentes manskap kommer från två mycket övertygande insatser på hemmaplan. Men att möta Varberg borta är oftast en annan typ av utmaning och Hammarby lär inte kunna spela sin fotboll på samma sätt här.

Varberg har bara släppt in ett mål totalt i sina tre senaste hemmamatcher och jag finner anledning att tro att det här kommer att bli en mer tillknäppt tillställning. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 2.10 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 2.10
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:00, måndag 25 juli 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: