Speltips Velez Sarsfield – River Plate 30/6: Rivalmöte

Martin Efvergren Publicerat: 29 June 2022

Buenos Aires-rivalerna Velez Sarsfield och River Plate drabbar samman i en helargentinsk åttondelsfinal i Copa Libertadores. Matchen spelas natten till torsdag den 30 juni 2022 med avspark kl 02:30 svensk tid.

Velez Sarsfield – River Plate

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Velez Sarsfield lyckades till slut knipa andraplatsen i sin grupp i Copa Libertadores eller Conmebol Libertadores som är turneringens officiella namn. Detta efter att man tagit åtta poäng på sex matcher och därmed placerat sig en poäng före Nacional från Uruguay.

Den pågående säsongen av den argentinska högstaligans andra fas är i sin linda då endast fem omgångar är spelade. Velez Sarsfield har fått en sämre start och ligger just nu i bottenskiktet av tabellen med fem inspelade poäng.

På de tre första omgångarna tog Velez Sarsfield bara en poäng, men man har höjt sig i de två senaste matcherna. I fredags spelade man 1-1 borta mot Defensa y Justicia och dessförinnan besegrade man Rosario med 2-0 på hemmaplan.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Buenos Aires-derby

River Plate var överlägsna i sin grupp i Copa Libertadores. Man gick obesegrade i sex matcher och hade en målskillnad på 18-3. Därmed vann man gruppen med sex poäng före tvåan Fortaleza.

Precis som Velez Sarsfield så inledde River Plate ligasäsongens andra del ganska knackigt. Man tog bara två poäng på de tre första matcherna och gjorde inte ett enda mål på dessa matcher. De båda oavgjorda matcherna slutade alltså 0-0.

I de två senaste omgångarna har man emellertid höjt sig och levererat både mål och vinster. I den näst senaste matchen slog man Union med 5-1 på bortaplan och i lördags vann man med 2-1 hemma mot Lanus.

Nu väntar alltså en helargentinsk åttondelsfinal i Conmebol Libertadores som är den sydamerikanska motsvarigheten till Champions League. Matcherna spelas i dubbelmöten och i det här Buenos Aires-derby är River Plate stora favoriter att ta sig vidare.

I den första matchen är det Velez Sarsfield som har hemmafördel, men River Plate är favoriter att vinna. Ett spel på bortalaget ger då omkring 2.10 gånger insatsen.

River Plate med sina 36 ligatitlar är storebror i den här relationen och bör ha goda chanser att ta sig vidare till kvartsfinal. Den här första matchen tror jag dock kommer att bli tät och jämn.

Det har gjorts under 2.5 mål i Velez Sarsfields sex senaste matcher och River Plate är nog relativt nöjda om de kan få med sig ett kryss här. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.71 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.71
Bolag: Expekt
Spelstopp: 02:30, torsdag 30 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


>