Speltips Vikingur Reykjavik – Malmö 12/7: CL-kval

Martin Efvergren Publicerat: 12 July 2022

Malmö FF leder med 3-2 inför returen mot Vikingur Reykjavik i kvalet till Champions League. Matchen spelas tisdagen den 12 juli 2022 med avspark kl 21:30.

Vikingur Reykjavik – Malmö FF

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Vikingur Reykjavik bjöd Malmö FF på tufft motstånd i CL-kvalet senast då man, trots omständigheterna, fick med sig en 3-2-förlust senast. Framförallt syftar jag då att man spelade på bortaplan samt åkte på en utvisning i slutet på första halvlek.

Sedan dess har Vikingur Reykjavik spelat en match i den isländska ligan. I lördags besegrade man då IA Akranes med 3-2 hemma. De regerande mästarna Vikingur har därmed tagit 25 poäng på 12 matcher och ligger på andra plats i tabellen. Just nu har man sex poäng upp till serieledande Breidablik.

Malmö FF var klara favoriter inför det första mötet och gäller även som favoriter inför den här matchen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor gratisspel hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Malmö FF höjer sig

Milos Milojevic har i stort inte fått sitt Malmö FF att prestera på den nivå som man kan förvänta sig. Samtidigt har han lett laget till ett efterlängtat cup-guld och våren var kantad av mängder av skador.

Nu behöver MFF växla upp och insatsen mot Varberg i lördags var ett steg i rätt riktning. Man gjorde vad man skulle och dominerade matchen och fick därtill göra tre mål framåt. Det var nog vad man behövde för att komma med rätt känsla till den här viktiga returmatchen i CL-kvalet.

Om det fanns någon underskattning av Vikingur Reykjavik inför förra mötet så lär den i så fall inte finnas kvar längre. Islänningarna var en lurig motståndare som tog vara på sina chanser och det krävs nu en mer fokuserad och stringent insats av Malmö FF.

Vasse Kristall Ingason utvisades efter att han firat sitt mål 1-1-mål senast och är nu avstängd den här matchen. Det är en fördel för MFF som bör kunna mönstra en av sina starkare startelvor den här säsongen.

Att spela på Island brukar ofta var en särskilt svår utmaning, men jag tror att Malmö FF har goda chanser att vinna den här matchen. De gav bort ett sämre resultat senast, men man har trots allt en ledning att gå på. Vikingur Reykjavik kommer behöva gå framåt mer och det lär vara en fördel för MFF. Mitt spel blir därför en rak tvåa, att Malmö FF vinner till 1.75 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: MFF vinner
Odds: 1.75
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:30, tisdag 12 juli 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: