19 november 2019 Belgien Cypern Speltips

Speltips Wales – Belgien 11/6: Fördel gästerna

Wales och Belgien gör upp i den tredje omgången av gruppspelet i Nations League. Matchen spelas lördagen den 11 juni 2022 med avspark kl 20:45.

Wales gick in i Nations League med andra förutsättningar än de övriga lagen i gruppen. Detta då man samtidigt hade ett VM-playoff inklämt mellan den första och andra matchen i den här turneringen som man i sammanhanget inte prioriterade högst.

Trots detta har Wales ändå stått upp väl i Nations League. Man inledde med att möta Polen på bortaplan och föll där med 2-1 efter att man tappat en 1-0-ledning i slutskedet. Därefter väntade så den direkt avgörande playoff-finalen mot Ukraina som man lyckades vinna med 1-0 på hemmaplan i söndags.

Endast tre dagar senare tog man sedan emot Nederländerna i Nations League. Det var visserligen ett reservbetonat nederländskt landslag men detsamma gällde Wales. Där var hemmalaget nära att ta poäng då man kvitterade till 1-1 på tilläggstid. Strax därefter kunde dock Nederländerna avgöra till seger med 2-1.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Mentalt tufft för Wales

Belgien fick en mardrömsstart i det här gruppspelet då man föll med klara 4-1 på hemmaplan i prestigemötet mot Nederländerna.

Det var därför ett revanschsuget Belgien som kunde studsa tillbaka med besked i onsdagens hemmamöte mot Polen. Det var gästerna som tog ledningen men därefter ökade belgarna takten. Till slut rann det iväg till tennissiffror då man vann med hela 6-1.

Wales och Belgien tillhörde även samma grupp i VM-kvalet där de sistnämnda vann gruppen utan större problem. Senast de möttes i Wales slutade det emellertid 1-1 medan Belgien vann på hemmaplan med 3-1.

Roberto Martinez roterade inte sin startelva i någon större utsträckning till onsdagens match mot Polen. Det kan tala för att han kommer att göra det till den här matchen. Wales har också fördelen av att man nu gör sin tredje raka hemmamatch.

I övrigt är det dock inte speciellt mycket som talar till Wales fördel. De har inte samma bredd i truppen som Belgien och framförallt så måste det vara väldigt svårt mentalt att spela de här matcherna när de kanske helst hade velat fira sin VM-triumf.

Wales kommer säkerligen försvara sig väl även i den här matchen men det bör inte kunna räcka till poäng. Mitt spel blir en rak tvåa, att Belgien vinner till 1.88 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Belgien vinner
Odds: 1.88
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45, lördag 11 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: