16 november 2019 Nordirland Holland Speltips

Speltips Wales – Nederländerna 8/6: Fördel bortalaget

Nyss VM-klara Wales ställs inför en tuff uppgift då man tar emot Holland i den andra omgången av gruppspelet i Nations League. Matchen spelas onsdagen den 8 juni 2022 med avspark kl 20:45.

För första gången på evigheter är Wales klara för ett VM-slutspel. I söndags svarade man för en stark kollektiv insats i Cardiff då man besegrade Ukraina i en direkt avgörande playoff-match. Tre dagar senare ska man nu upp på hästen igen när man gästas av Nederländerna i Nations League.

Det blev som väntat en tuff holmgång när Wales och Ukraina gjorde upp om en VM-biljett. Spelmässigt var Ukraina det dominerande laget men Wales visade återigen sin styrka som lag. Gareth Bale drog en frispark som styrdes in av Yarmolenko i den 34:e minuten och därefter försvarade man sig väl genom hela matchen.

Dessförinnan hade Wales även spelat en premiärmatch i Nations League på bortaplan mot Polen. Även där tog man ledningen men tappade den i slutskedet då Polen vände och vann med 2-1.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Svår omställning för Wales

Wales kommer alltså från en urladdning och detsamma kan man nästan säga om Nederländerna. Även om det inte vara lika mycket som stod på spel för deras del så var det ändå ett prestigemöte som man vann mot Belgien i fredags.

Efter att ha varit akterseglade av det belgiska landslaget i flera år var det nog ett oerhört skönt besked för Louis van Gaal och hans manskap. De svarade för en imponerande insats när man vann derbyt med klara 4-1 på bortaplan.

Nederländerna har nu skaffat sig ett ypperligt läge i gruppen och det mesta talar till deras fördel inför den här andra matchen mot Wales. Nederländernas match mot Belgien var betydelsefull, men inte i närheten av samma mentala och fysiska urladdning som Wales kommer ifrån.

Rob Pages Wales är ett starkt kollektiv med offensiv spets i framförallt Gareth Bales vänsterfot, men jag kan inte ser hur man ska kunna hitta rätt fokus till den här matchen. Nederländerna är därtill ett bättre lag på nästan alla positioner och självförtroendet lär vara på topp.

Jag räknar med att Nederländerna kommer att vinna den här matchen med viss marginal och mitt spel blir Nederländerna -1 (asian handicap) till 1.94 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Nederländerna -1 (asian)
Odds: 1.94
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, onsdag 8 juli 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: