watford

Speltips Watford – Brentford 16/4: Formstarka gäster

Nästjumbon Watford gästas av ett formstarkt Brentford i Premier League. Matchen spelas lördagen den 16 april 2022 med avspark kl 16.00 på Vicarage Road.

Watfords möjligheter att rädda sig kvar i Premier League blir allt mindre. Man kommer nu från två förluster och på de fem senaste matcherna har man tagit tre poäng. Efter 31 spelade matcher har man skrapat ihop 22 poäng och har därmed sex poäng upp till Everton på placeringen ovanför nedflyttningsstrecket. De sistnämnda har därtill en match mindre spelad.

I lördags tog Roy Hodgsons manskap emot Leeds i något av en måstematch. Åtminstone var det en match som Watford inte hade råd att förlora, men det var så det blev. Gästerna vann med klara 3-0 och uppförsbacken är därmed brant för nykomlingen Watford.

För den andra nykomlingen Brentford ser läget betydligt ljusare ut. De har vunnit fyra av sina fem senaste matcher och placerar sig på säker mark i mittenskiktet av tabellen. Med allra största sannolikhet kommer Thomas Franks manskap att spela i Premier League även nästa säsong och det är onekligen en imponerande bedrift.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Brentford

Brentford inleddes säsongen starkt men hade sedan en tung period i vintras. Nu har man visat mental styrka när man vänt en väldigt negativ spiral och i de avslutande omgångarna kan man spela mer avslappnat.

Brentford kommer nu från två fina insatser. I söndags besegrade man West Ham med 2-0 och dessförinnan vann man med hela 4-1 mot Chelsea på Stamford Bridge.

Det var också Brentford som drog det längsta strået när man mötte Watford i höstas. Brentford vann då på hemmaplan med 2-1. När de nu möts igen är förutsättningarna jämna om vi ser till oddssättningen där Brentford gäller som knappa favoriter. Ett spel på bortalaget ges till ett odds omkring 2.60.

Watford har blixtrat till lite då och då med fina prestationer men sett över hela säsongen så har jämnheten saknats. En delförklaring till det är sannolikt det faktum att man har haft tre olika tränare.

Brentford har en tydligare idé och struktur och även om det gick tyngre under en period drabbades man inte av panik. Det betalar av sig nu och med Christian Eriksens hjälp har man höjt sig ytterligare en nivå.

Watford är, mer eller mindre, piskade att vinna medan bortalaget kan spela utan press. Som jag ser det har Brentford goda chanser till tre poäng här. Mitt spel blir därför Brentford 0 (asian handicap) till 1.81 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brentford 0 (asian)
Odds: 1.81
Bolag: Expekt
Spelstopp: 16:00, lördag 16 april 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: