9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips Watford – Sheffield United 1/8: Säsongspremiär

Watford FC och Sheffield United gör upp i ett förväntat toppmöte i premiäromgången av The Championship. Matchen spelas måndagen den 1 augusti 2022 med avspark kl 21:00.

Watfords återkomst till Premier League förra säsongen blev stökig. Hela tre managers avverkades och ingen av dem lyckades få laget att lyfta. Totalt tog man bara 23 poäng på 38 matcher och var därmed inte ens nära att hänga kvar.

Nu börjar man åter om i Championship och mannen som nu leder laget är den mindre meriterade walesaren Robert Edwards. Han ledde emellertid Forest Green Rovers till serieseger i League Two förra säsongen och det ska bli intressant att se vad han kan uträtta på den här nivån.

Han får nu leda ett Watford som har fått behålla stora delar av laget från förra säsongen och som förväntas bli ett topplag i Championship. Tillsammans med Norwich ses man som huvudfavoriter att vinna serien.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fartfyllt och intensivt

Strax efter Watford och Norwich ses Sheffield United på förhand som en av de främsta utmanarna. De kommer från en säsong där man växte efter en sämre inledning och till slut blev femma i tabellen. I playoff blev man dock utslagna av Nottingham Forest.

En starkt bidragande orsak till Sheffield United lyft under den andra hälften av säsong var förstås manager Paul Heckingbottom. Han tog över rodret i november och utvecklingskurvan man haft sedan dess talar för att man kommer bli att räkna med på allvar den här säsongen.

Till den här säsongen har man förstärkt försvaret med Anel Ahmedhodzic samt lånat in Ciaran Clark från Newcastle och Tommy Doyle från Man City. På minuskontot finns bland andra Lys Mousset, Oli Burke och David McGoldrick.

Vi har nu att göra med en premiärmatch mellan två förväntade topplag och jag räknar med att det kommer att bli en fartfylld och intensiv tillställning. En premiär är alltid oviss och förutsättningarna här är jämna, men Watford ses som knappa favoriter.

Jag finner anledning att tro på en relativt öppen matchbild mellan två lag som vill vara framåtlutade. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.83 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.83
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:00, måndag 1 augusti 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: