premier league rekar 2013-2014

Speltips West Bromwich – Fulham 15/3: Fördel bortalaget

West Bromwich Albion tar emot serieledarna Fulham i Championship. Matchen spelas tisdagen den 15 mars 2022 med avspark kl 21:00.

Säsongen har inte blivit vad West Bromwich Albion hade hoppats på och nu befinner man sig i ett ingenmansland på den nedre halvan av tabellen i Championship.

Ambitionerna var betydligt högre än så, men tränare Valerien Ismael fick inte laget att utvecklas i rätt riktning, utan tvärtom. Man inledde säsongen helt okej, men under vintern avtog poängproduktionen markant. Det ledde till att Ismael fick gå och sedan februari månad är det Steve Bruce som leder laget.

Det skiftet har inte alls inneburit någon märkbar förbättring. WBA tog dock sin första seger under Bruce ledning då man besegrade Hull borta i den näst senaste omgången. I helgen kunde man sedan rädda en poäng hemma mot Huddersfield efter att man vänt ett 0-2-underläge till 2-2 i matchens slutskede.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1000 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fulham är klart bäst i Championship

Marco Silvas Fulham har däremot imponerat hela vägen den här säsongen. Efter 36 spelade matcher toppar man just nu Championship med hela 14 poängs marginal ner till tredjeplatsen.

Att Fulham kommer spela i Premier League nästa säsong är, så gott som, klart. Trots det fortsätter man att leverera då man tagit fyra segrar och ett kryss på de fem senaste matcherna. Det blev emellertid bara ett 1-1 borta mot Poya Asbaghis bottengäng Barnsley i lördags.

WBA och Fulham möttes senast i London i slutet av oktober. Den matchen vann hemmalaget med 3-0.

När de nu möts igen har Fulham alltså ryckt ifrån i toppen medan Albion sladdar allt längre ner i tabellen. Inget av lagen bör således känna någon större press utifrån att man absolut måste vinna matchen.

Fulham kom inte upp i nivå senast, men här tror jag att man kommer med bättre skärpa. De vill knyta ihop säcken efter en väldigt fin säsong och man är, utan någon tvekan, ett bättre fungerande lag än West Bromwich. Det bör bli märkbart även i den här matchen.

Sammantaget gör detta att jag finner ett bra spelvärde i att Fulham kommer se till att vinna den här matchen. Mitt spel blir en rak tvåa, att Fulham vinner till hela 2.10 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Fulham vinner
Odds: 2.10
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, tisdag 15 mars 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: