9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips West Bromwich – Swansea 28/2: Pressat hemmalag

Ett formsvagt West Bromwich Albion gästas av Swansea City i Championship. Matchen spelas måndagen den 28 februari 2022 med avspark kl 21:00 på The Hawthorns.

Det går tung för West Bromwich Albion i Championship och inte har det blivt bättre sedan Steve Bruce tog över laget i början av den här månaden. WBA har bara tagit en poäng på de sex senaste ligamatcherna och sjunker allt längre ner i tabellen. Efter 33 spelade matcher har man tagit 46 och placerar sig just nu i mittenskiktet av Championship.

Senast ställdes Albion mot ett formstarkt Middlesbrough på bortaplan och gjorde en okej insats. Det var emellertid hemmalaget som dominerade matchbilden och kunde vända WBA:s 1-0-ledning till seger med 2-1.

Sedan Bruce tog över West Bromwich har man hunnit spela fyra matcher. Man har då inkasserat tre förluster och ett kryss. Jayson Molumbus mål mot Middlesbrough i tisdags är lagets enda mål på de här fyra matcherna.
PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Öppen matchbild

Swansea City har vunnit och förlorat varannan match i Championship de senaste fem omgångarna. Det säger en del om den stabilitet som laget saknar och som gör att man bara ligger på en 17:e plats för tillfället. Efter 31 matcher har man tagit 38 poäng och ligger därmed efter de flesta andra lag i spelschemat. De flesta lagen har spelat två eller mer matcher fler än Swansea.

Hursomhelst kommer Swansea från en 4-0-förlust på bortaplan mot ett formstarkt Sheffild United. Dessförinnan vann man med 3-1 hemma mot Bristol City.

West Bromwich och Swansea City möttes senast i Wales i oktober och det var då hemmalaget som gick segrande med 2-1.

Albions svaga form till trots så gäller de ändå som ganska klara favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett rakt spel på hemmalaget ger omkring 1.80 gånger insatsen.

WBA var tydligt defensivt inriktade i bortamötet mot Middlesbrough senast men här tror jag att vi kommer få se en helt annan matchplan. Bruce och hans manskap måste börja producera offensivt och de måste börja vinna matcher.

Nu bröt de i alla fall måltorkan senast och jag tror att de har goda chanser att göra mål på detta Swansea. Framförallt tror jag att det kommer att bli en ganska öppen matchbild här då inget av lagen lär vara speciellt nöjda med ett kryss. Mitt spel blir därför att båda lagen gör mål till 1.92 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 2,00
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, måndag 28 februari 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: