27 oktober 2017 Leeds Sheffield United

Trippelbettet 23/10 på engelska Premier League

Engelskt söndagsmys

Söndagen går precis som lördagen i engelskt tecken. Premier League bjussar på hela underhållningen när vi tripplar allt från underspel till raka segrar och plushandikapp. Molineux, Elland Road och Tottenham Hotspur Stadium är alla arenor som ska besökas på trestegskalaset!

Spelstopp: 14.59

Annons:
Klicka här att rygga trippeln!

Wolverhampton – Leicester: Under 2,5 mål @ 1,81

Steve Davis förärades i dagarna med förtroendet att leda Wolverhampton åtminstone fram till årsskiftet. Wolves köpte sig således tid att utse nästa tränare men det återstår att se om David är rätt man att få fart på “Vargarnas” offensiv. Hittills är den sämst i klassen och mot ett Leicester som hållit tre nollor på de fyra senaste är det inte otänkbart att de orangeklädda får svårt att spräcka nollan.

Leicester är med det sagt tvärusla i de bakre leden på resande tass. 19 insläppta mål i denna spelform är pinsam läsning och det är inte svårt att förstå varför Rodgers mannar har Premier Leagues sämsta försvar trots de senaste hållna nollorna. Gästerna kan mycket väl nöja sig med att spela på omställningar på Molineux där Wolves trivs med att diktera tempot i matcherna.

Händer detta är en målsnål drabbning att vänta och 1,81 på under 2,5 mål i matchen är mer än tillräckligt bra för att trycka av.

Spel: Under 2,5 mål @ 1,81
Tävling: Premier League
Plats: Molineux
Tid: 15.00
TV: V Sport 1, Viaplay

Leeds – Fulham: Hemmaseger @ 2,05

Två lag som kommer att befinna sig på den undre halvan när säsongen går i mål ska mäta svärd på Elland Road. Leeds har bara förlorat en match – orättvisa 0-1 mot Arsenal – på egen mark så här långt och det ofta högljudda stödet från publiken ska kunna räcka långt för “Påfåglarna” även när Fulham står på andra sidan. Kan spelare som Bamford, Harrison och Sinisterra hitta rätt är mycket vunnet.

Fulham hoppas i sin tur mycket till skyttekungen Mitrovic, men lyckas Leeds hålla honom i schack är mycket vunnet. The Cottagers fick 3-0-segern mot Aston Villa i princip gratis när opponenterna drabbades av en utvisning som gjorde att Londonlaget enkelt kunde lägga beslag på viktorian. Här blir det dock tuffare emot och vi anar att gästerna studsar tillbaka på förlorande väg.

Den raka ettan betalar över dubbel deg och det får anses vara spännande priser på ett troligt utfall. Vi spelar Leeds!

Spel: Hemmaseger @ 2,05
Tävling: Premier League
Plats: Elland Road
Tid: 15.00
TV: V Sport Fotboll, Viaplay

Tottenham – Newcastle: Newcastle (1) @ 1,72

Tottenham har haft problem den senaste tiden. Derbyförlusten mot Arsenal kunde varit större, Spurs var utspelade mot Chelsea och senast mot Manchester United hade Spurs inte en suck på Old Trafford. Antonio Contes oförmåga att spela offensiv fotboll synas rejält mot bättre aktörer och vi tror att italienaren kan få brallorna neddragna även av Eddie Howe och dennes Newcastle.

“Skatorna” är kraftigt förbättrade sedan Howe tog över spakarna och gästerna behärskar både konsten att föra en matchbild samt att ligga lågt och spela på kontringar. Den sistnämnda formen är Tottenhams melodi men här kan värdarna mycket väl få smaka på egen medicin. Almirón, Guimaraes och Wilson är bara några av de svartvita herrarna som kan riva upp stora sår i Spurs backlinje.

Newcastle (1) – detsamma som X2 – är spelet vi fastnat för och det liras till 1,72. Ett godkänt odds på en vettig trippel.

Spel: Newcastle (1) @ 1,72
Tävling: Premier League
Plats: Tottenham Hotspur Stadium
Tid: 17.30
TV: V Sport Premium, Viaplay

Trippeln från Svenska Spel

Wolverhampton – Leicester: Under 2,5 mål @ 1,81
Leeds – Fulham: Hemmaseger @ 2,05
Tottenham – Newcastle: Newcastle (1) @ 1,72

Totalt odds: 6,38

Vill du rygga vår trippel? Klicka här!

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100