Långtidsspel Allsvenskan 2017

Trippelbettet 24/10: Allsvensk och engelsk måndag

Allsvenskan bjöd på mängder av underhållning under söndagen och det lär inte bli mindre av den varan under måndagsaftonen. Djurgården tar sig an Sundsvall hemma på Tele2 Arena medan Varberg reser till Strandvallen för att mäta krafter med Mjällby. Som om inte det vore nog ska vi även syna Premier League. Häng med!

Annons:
Klicka här att rygga trippeln!

Djurgården – Sundsvall: 1:a halvlek: 1 @ 1,46

Djurgården visade prov på både moral och kunnande när de vände 0-2 till 3-2 mot Malmö FF. Kalle Holmberg hoppade in och bidrog till vändningen, en bedrift som mycket väl kan innebära att anfallaren tar startplatsen från Victor Edvardsen denna måndag. Oavsett vem som startar på topp för “Blåränderna” ska det vara en skrattmatch när Sundsvall gästar Tele2 Arena.

Inget ont om nykomlingarna, men de har inte hållit allsvenskt mått på långa vägar. Degraderingen är redan klar och viljan att avsluta snyggt lär inte vara särskilt påtaglig under avslutningen. Försvarsspelet är överallt och ingenstans och speglas väl av att Forrest Lasso är mer intresserad av att lägga upp ett skralt highlightspaket på sociala medier än att hålla tätt på det gröna schackbrädet.

Djurgården är överlägsna på samtliga positioner och framför den egna publiken sätter värdarna tempot direkt. Djurgården att leda i halvtid liras till 1,46.

Spel: 1:a halvlek: 1 @ 1,46

Tävling: Allsvenskan

Plats: Tele2 Arena

Tid: 19.00

TV: C MORE Stream, Discovery+

Mjällby – Varberg: Under 2,5 mål @ 1,93

För ett av lagen står väldigt mycket på spel på Strandvallen. Varberg trillade ner på negativ kvalplats när Degerfors besegrade Helsingborg, men om gästerna kniper tre poäng på Listerlandet tar de sig upp på säker mark igen. Motivationen bör således vara störst hos Jocke Perssons gäng, men någon tokkörning är inte att vänta från de tillresta västkustgrabbarna.

Att ligga rätt i positionerna och försöka straffa Mjällby via fasta situationer och omställningar är istället den förväntade taktiken. Det är också spelmetoden som fungerat allra bäst för värdarna den här säsongen. Brännans mannar trivs inte som bäst när de förväntas föra en matchbild, något som vi tror kommer att prägla 90-minutaren på en förmodligen inte fläckfri gräsmatta.

Under 2,5 mål är spelet vi fastnat för och detta hittas till finfina 1,93. Det liras utan att blinka!

Spel: Under 2,5 mål @ 1,93

Tävling: Allsvenskan

Plats: Strandvallen

Tid: 19.00

TV: C MORE Stream, Discovery+

West Ham – Bournemouth: West Ham (-1) @ 2,58

West Ham har onekligen rest sig efter den svaga inledningen. 0-1 i prutten senast mot Liverpool var inte rättvist på långa vägar. Jarrod Bowen brände bland annat en straff och ska engelsmannen följa med till VM behöver han fortsätta hitta nätet. Scamacca är en annan spelare som kan bidra i offensiven. Italienaren har en otäck bössa från alla möjliga vinklar och Bournemouth får sannerligen mycket att stå i när Scamacca mottar avslut.

Gästerna har gjort det bra i egenskap av nykomlingar, men det ska också sägas att de överpresterat sina underliggande siffror rejält. Efter en längre tid utan förlust blev det torsk i derbyt mot Southampton där The Cherries hade väldiga problem med det egna spelet. Det tror vi att de har även mot ett klart bättre West Ham.

Klasskillnad råder på London Stadium där vi vågar oss på en djup handikapplina. West Ham (-1) spelas till 2,58!

Spel: West Ham (-1) @ 2,58

Tävling: Premier League

Plats: London Stadium

Tid: 21.00

TV: V Sport Premium, Viaplay

Trippeln

Djurgården – Sundsvall: 1:a halvlek: 1 @ 1,46

Mjällby – Varberg: Under 2,5 mål @ 1,93

West Ham – Bournemouth: West Ham (-1) @ 2,58

Totalt odds: 7,26

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag:

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen