Trippelbettet 25/10: Champions League för hela slanten

Champions League är tillbaka denna vecka och spänningen är olidlig när det bara återstår två omgångar av gruppspelet. Österrike, Kroatien och Skottland är länderna som ska besökas denna tisdagsafton när trippeln landar in en rejäl bit över sex gånger pengarna. Ni hänger väl med?

Spelstopp: 18.29

Vill du rygga trippeln? Klicka här!

Salzburg – Chelsea: Under 2,5 mål @ 1,99

Det vankas gruppfinal i Grupp E där oddsmarknaden indikerar på en målrik historia mellan Salzburg och Chelsea. Vi skriver inte under på den saken. Engelsmännen har sett väldigt täta ut i de bakre leden sedan Graham Potter tog över ansvaret, detta trots att spelare som Fofana, James, Koulibaly och Kanté dras med skadebekymmer. Vi tror inte att Potter väljer att gå all in på offensivlustan på Red Bull Arena.

Det skulle vara rent ut sagt dumdristigt då Chelsea har förstaplatsen i egna händer inför de två sista omgångarna av gruppspelet. Salzburg har i sin tur andraplatsen i egna händer. Österrikarna har haft en tendens av att trampa plattan i mattan i denna turnering, men med ett ruskigt ansatt truppläge gör nog värdarna klokt i att inte blotta sig alltför mot ett lag av Chelseas kaliber.

När krysset är gångbart för båda lagen väljer vi att syna det höga oddset – 1,99 – på underspelet. Till nästan dubbel deg är det läge att trycka av.

Spel: Under 2,5 mål @ 1,99

Tävling: Champions League

Plats: Red Bull Arena

Tid: 18.30

TV: C MORE Stream

Dinamo Zagreb – Milan: Bortaseger @ 1,81

I samma grupp som Salzburg och Chelsea återfinns även Dinamo Zagreb och Milan. De sistnämnda aktörerna står noterade för fyra poäng vardera och förutsättningarna på Maksimirstadion är helt motsatta jämfört med vad de är på Red Bull Arena. Dinamo Zagreb behöver liksom Milan gå för tre poäng vilket innebär att kroaterna kommer att behöva öppna upp sig på den egna arenan.

Det är något som vi tror att Milan utnyttjar. Genombrottskraften i spelare som Leao och Rebic är enorm och på samma kant som portugisen opererar kan även Hernandez ge sig ut på äventyr. Att hinna med dessa herrar är inte det lättaste och vi tror dessutom att firma Bennacer/Tonali har god chans att vinna den viktiga kampen om mittfältet. Maignan är ett avbräck mellan stolparna men det ska inte hindra Milan från att komma upp i nivå.

Oddsen på den raka tvåan är förvisso i lägsta laget, men vi anser likväl att 1,81 är godtagbart på bortasegern. Milan vinner!

Spel: Bortaseger @ 1,81

Tävling: Champions League

Plats: Maksimirstadion

Tid: 21.00

TV: C MORE Stream

Celtic – Shakhtar Donetsk: Hemmaseger @ 1,85

Det har inte varit en enkel vistelse för Celtic i Champions League. Ange Postecoglous gäng har spelat fin och vägvinnande fotboll, men ett problem har varit återkommande för skottarna. Bollen vill inte in i mål. Trots att mängder av högkaratiga chanser senast mot RB Leipzig fick skottarna se sig besegrade med 0-2. Då ska det nämnas att The Boys in Green presterade över 2,6 xG.

En annan dag hade siffrorna varit annorlunda och vi tror att det kan bli fallet hemma mot Shakhtar Donetsk. Ukrainarna har till skillnad från Celtic överpresterat sin väg fram i gruppspelet. Alldeles för många poäng har tagits sett till vad gästerna presterat och på ett fullsatt och kokande Celtic Park lutar vi åt att springandet tar slut för den här gången.

Celtic ska hållas som det klart bättre laget och i sin hemmaborg gör skottarna jobbet till finfina 1,85. Ettan spelas!

Spel: Hemmaseger @ 1,85

Tävling: Champions League

Plats: Celtic Park

Tid: 21.00

TV: C MORE Stream

Dagens trippel från Svenska Spel

Salzburg – Chelsea: Under 2,5 mål @ 1,99

Dinamo Zagreb – Milan: Bortaseger @ 1,81

Celtic – Shakhtar Donetsk: Hemmaseger @ 1,85

Totalt odds: 6,66

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag!

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100