Trippelbettet 26/10: Målrik CL-trippel!

Lillördagens fotbollsutbud lyser med sin närvaro i Champions League där vi ska besöka mäktiga arenor aftonen till ära. Stadio Diego Armando Maradona, Camp Nou och Johan Cruijff Arena är samtliga skådeplatser som får rygghåren att resa sig. Kalaset landar in norr om sju gånger pengarna!

Spelstopp: 20.59

Vill du rygga trippeln? Klicka här!

Napoli – Rangers: Napoli (-1) @ 1,63

Att Napoli var bra visste de flesta. Att Spalletti och dennes adepter skulle toppa Serie A efter elva omgångar med raden 9-2-0 samtidigt som de gjort rent hus i Champions League-gruppspelet var det färre som trodde. Helgens seger i Derby del Sole var urstark där Victor Osimhen fick agera matchvinnare med ett riktigt målskyttsmål. Nigerianens återkomst från skada är välkomnad för italienarna som kommer att skölja över Rangers.

Visst går det att argumentera för att Napoli redan har säkrat avancemanget, men att ha förstaplatsen i egna händer inför trippen till Anfield – där Napoli har råd att torska med många bollar vid seger här – är en faktor som ska tas i beaktande. Rangers behöver samtidigt öppna upp sig om de ska ha chans på vidare spel i Europa League.

Det tror vi att spelare som Osimhen, Kvaratskhelia och Zielinski utnyttjar. Napoli vinner detta med minst två mål till 1,63.

Spel: Napoli (-1) @ 1,63

Tävling: Champions League

Plats: Stadio Diego Armando Maradona

Tid: 21.00

TV: C MORE Stream

Barcelona – Bayern München: Över 3,5 mål @ 2,01

Barcelonas satsning på att sälja stora delar av sina rättigheter för att kunna finansiera sommarens galna transferfönster slog inte särskilt väl ut. Om Inter slå Viktoria Plzen denna afton får katalanerna spelare vidare i Europa League, något de knappast budgeterade med inför Champions League-gruppspelet. Barca behöver samtidigt gå rent under återstoden av gruppspelet där det första hindret heter Bayern München.

Lewandowskis gamla kamrater har redan säkrat avancemanget men räkna inte med att tyskarna slår av på takten för det. Modern nutidshistoria har visat vad gästerna kan göra med Barcelona när de har sin dag och spelare som Sané, Gnabry och Musiala är inte en trojka som backar hem i knät vid egen målvakt. Det är heller inte Nagelsmanns filosofi.

Bayern München kommer att försöka störa Barcelona högt upp i banan och att detta ska bli något annat än en målfest har vi otroligt svårt att se med rådande förutsättningar. Över 3,5 mål liras till 2,01.

Spel: Över 3,5 mål @ 2,01

Tävling: Champions League

Plats: Camp Nou

Tid: 21.00

TV: C MORE Stream

Ajax – Liverpool: Över 3,5 mål @ 2,24

Det går inte Liverpools väg just nu. 0-1 i nacken mot Nottingham var inte mycket att skriva hem om för Jürgen Klopp och hans kompani. Skadeläget gör sitt men de rödklädda har fortfarande väldigt svårt att täppa till de bakre leden. Som en frukt av detta har gästerna hamnat efter i ligaspelet och även om det skiljer sex poäng ned till Ajax i Champions League är andraplatsen ännu inte helt säkrad.

Det kan den bli på Johan Cruijff Arena, men Ajax kommer inte att lägga sig utan en rejäl kamp. Nederländarna stod emot bra på Anfield där slutsiffrorna skrevs till 2-1 i engelsk favör. Kommer värdföreningen upp i samma nivå här samtidigt som de förbättrar effektiviteten framför Alisson är mycket vunnet. Tadic, Bergwijn och Berghuis är alla spelare som kan hota Liverpool på egen hand.

Ajax är all in och Liverpool brukar normalt inte ha något emot svängiga matchbilder. Med detta i åtanke hugger vi skyhöga 2,24 på över 3,5 mål i matchen.

Spel: Över 3,5 mål @ 2,24

Tävling: Champions League

Plats: Johan Cruijff Arena

Tid: 21.00

TV: C MORE Stream

Dagens trippel från Svenska Spel

Napoli – Rangers: Napoli (-1) @ 1,63

Barcelona – Bayern München: Över 3,5 mål @ 2,01

Ajax – Liverpool: Över 3,5 mål @ 2,24

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag!

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100