Trippelbettet 28/10: Spännande fredagstrippel till högt odds

Fredagar är alltid synonymt med enstaka drabbningar från kontinentens olika hörn. Inget undantag görs denna afton när vi ska göra nedslag i Bundesliga, Ligue 1 och The Championship. Två underspel och en hemmaseger är vad kalaset erbjuder till ett odds långt över sju gångerna pengarna. Plattan i mattan!

Spelstopp: 20.29

Vill du rygga trippeln? Klicka här!

Werder Bremen – Hertha Berlin: Hemmaseger @ 2,02

Werder Bremen har imponerat stort i egenskap av nykomlingar i Bundesliga. Markus Rosenbergs gamla lag har en vass offensiv att förlita sig på där spelare som Ducksch och Füllkrug har axlat svenskens tidigare mantel som målskytt. Värdarna har gott om tryck i sina omställningar och ett inte sällan naivt Hertha Berlin får svårt att stå emot de hemmahörande på Weserstadion.

Gästerna från huvudstaden har varit på glid ner i Zweite Bundesliga flera säsonger och det skulle inte förvåna nämnvärt om detta blir året då “Den gamla damen” lämnar finrummet. Truppbygget saknar en röd tråd och kan Werder Bremen hålla herrar som Suat Serdar och Dodi Lukebakio i schack är mycket vunnet.

Att få den raka ettan till över dubbel deg är tacksamt och det får bli aftonens första lir. Hemmaseger!

Spel: Hemmaseger @ 2,02

Tävling: Bundesliga

Plats: Weserstadion

Tid: 20.30

TV: Viaplay

Lens – Toulouse: Under 2,5 mål @ 2,21

Lens har överträffat förväntningarna då de rödgula tillsammans med Lorient delar på andraplatsen inför helgens omgång i Ligue 1. En ramstark defensiv och stort kunnande hos lirare som Fofana, Sotoca och Openda är den stora anledningen till varför, men vi vill höja ett varningens finger för att pågarna från Pas-de-Calais inte är som bäst när de förväntas föra matchbilden.

Offensiven tenderar då att bli statisk och Toulouse ska kunna freda sig på Stade Bollaert-Delelis så länge de ligger rätt i sina positioner. Ola Toivonens gamla gäng har så här långt bjudit på sig själva i finrummet, men går nykomlingen ut och trampar gasen i botten blir de straffade av Lens. Till skillnad från marknaden tror vi på en återhållsam tillställning denna fredag.

Under 2,5 mål är således spelet vi blickar mot och när det finns att hämta till 2,21 är det läge att slå till.

Spel: Under 2,5 mål @ 2,21

Tävling: Ligue 1

Plats: Stade Bollaert-Delelis

Tid: 21.00

TV: SportExpressen

Birmingham – QPR: Under 2,5 mål @ 1,72

Ytterligare en tillknäppt matchbild är att vänta när blickarna vänds mot The Championship och rikets näst största stad. Birmingham har hittat rätt mot slutet där John Eustaces väloljade lagbygge bjudit flera förmodade topplag på hårt motstånd. Ruddy, Trusty och Bielik är en vass centrallinje som inte släpper många fångar över bron. Lyckas trion stå för en bra insats får även QPR svårt att hitta nätet.

De tillresta har gått som tåget under Michael Beale, men det ska raskt påpekas att poängskörden inte motsvarat prestationerna. Ett fall i tabellen är att vänta och mot en svårspelad opponent är det inte otänkbart att The Hoops får problem. Chris Willocks skada är dessutom ett rejält aber för de offensiva leden hos huvudstadslaget.

Återigen är det ett underspel som fångar vårt intresse. Under 2,5 mål spelas till 1,72.

Spel: Under 2,5 mål @ 1,72

Tävling: The Championship

Plats: St. Andrew’s

Tid: 21.00

TV: Viaplay, V Sport Extra

Dagens trippel från Svenska Spel

Werder Bremen – Hertha Berlin: Hemmaseger @ 2,02

Lens – Toulouse: Under 2,5 mål @ 2,21

Birmingham – QPR: Under 2,5 mål @ 1,72

Totalt odds: 7,67

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag!

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100