Trippelbettet 29/10: Spänstig Premier League-trippel

Det börjar vankas VM-uppehåll men innan dess ska den stora skördetröskan plockas fram i Premier League. Lördagen spenderas i det engelska finrummet där framför allt Graham Potters återkomst till sydkusten ska bli spännande att följa. Trippeln fortsätter sedan hela vägen in med 20.45-match från Anfield!

Spelstopp: 15.59

Brighton – Chelsea: Bortaseger @ 2,41

Graham Potter gjorde sig ett namn på den största scenen i och med framgångarna med Brighton. Svenskbekantingen förvandlade “Fiskmåsarna” från en nedflyttningskandidat till ett potentiellt topp 6-lag med sitt taktiska kunnande och hittills har Chelsea inte gått på pumpen under Potters styre. Förmågan att få samtliga spelare i truppen att prestera som han önskar är en egenskap god som någon och här anser vi att oddsen inte stämmer överens med styrkeförhållandena lagen emellan.

Brighton är på inget sätt några duvungar, men det finns fortfarande ett stort aber hos de hemmahörande. Målskyttet. Avsaknaden av en killer i boxen är uppenbar och lyckas Chelsea hålla Leandro Trossard i styr ska de ses med god chans att lämna Potters gamla hemtrakter med hela kakan. Gästerna förfogar över flera olika potentiella matchvinnare som kan knacka bort värdarna på egen hand.

2,41 på den raka tvåan är ett odds som smakar fågel och vi skulle inte bli förvånade om detta droppar närmare avspark. Chelsea vinner!

Spel: Bortaseger @ 2,41

Tävling: Premier League

Plats: AMEX Stadium

Tid: 16.00

TV: V Sport Premium, Viaplay

Fulham – Everton: Över 2,5 mål @ 1,84

Marco Silva och dennes Fulham tänker sannerligen inte be om ursäkt för sin vistelse i Premier League. Den kolossalt offensivt lagde portugisen beordrar sina adepter till plattan i mattan oavsett motståndare och hittills har det onekligen burit frukt. The Cottagers befinner sig på den övre halvan och även om poängskörden är större än den borde varit sett till underliggande statistik ska de vitsvarta kunna fortsätta på inslagen väg mot Everton.

Mitrovic, Pereira och Wilson är en trio som kan hitta nätet på fler än ett sätt och Frank Lampard behöver verkligen väcka sitt försvar inför denna kvällsmatch. Engelsmannens adepter ligger i den absoluta botten vad gäller xGC – förväntat antal insläppta mål – men i den senaste omgången fick samtidigt offensiven en välbehövlig boost. Crystal Palace avfärdades med 3-0 där spelare som Gordon, Calvert-Lewin och Iwobi alla utmärkte sig.

Trojkan kan hota Fulham via omställningar och att detta ska bli något annat än en målfest har vi svårt att se. Över 2,5 mål liras till smaskiga 1,84.

Spel: Över 2,5 mål @ 1,84

Tävling: Premier League

Plats: Craven Cottage

Tid: 18.30

TV: V Sport Premium, Viaplay

Liverpool – Leeds: Liverpool (-1) @ 1,73

Att få en Premier League-match från Anfield serverad klockan 20.45 gör att hela lördagen bedrivs på sofflocket. Liverpool repade mod när de i veckan skakade av sig 0-1-förlusten mot Nottingham genom att betvinga Ajax med 3-0. Salah, Núnez och Elliott såg alla ut att trivas med tillvaron och trion kommer även att vålla ett mer än lovligt skakigt Leeds stora problem i Merseyside.

“Påfåglarna” är utan seger i deras åtta senaste och bestämmer sig gästerna för att nog är nog på Anfield kommer de att bli duktigt straffade. Den senaste resan till denna spelplats slutade med 0-6 i prutten och även om lika förnedrande siffror kanske inte ligger i hamnluften denna gång är vi starka i tron om att Liverpool står för en gedigen insats framför den egna publiken.

Liverpool (-1) innebär att de rödklädda måste vinna med minst två bollars marginal, en handikapplina de täcker utan problem. 1,73 på den saken är taget!

Spel: Liverpool (-1) @ 1,73

Tävling: Premier League

Plats: Anfield

Tid: 20.45

TV: V Sport Premium, Viaplay

Trippeln

Brighton – Chelsea: Bortaseger @ 2,41

Fulham – Everton: Över 2,5 mål @ 1,84

Liverpool – Leeds: Liverpool (-1) @ 1,73

Totalt odds: 7,67

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100