22 december 2019 Real Madrid Athletic Bilbao Speltips

Speltips Villarreal – Real Madrid 7/1: Stormatch på La Cerámica

Vi får följa ett spanskt stormöte under lördagseftermiddagen då Villarreal välkomnar Real Madrid till La Cerámica.

Båda lagen avslutade förra året med varsin vinst efter VM-uppehållet och kliver in i det nya året med goda förhoppningar. Real Madrid ligger numera på samma poäng som Barcelona i titelstriden igen, medan Villarreal är inom armlängds avstånd från Champions League-platserna efter två raka segrar.

Villarreal har haft en ganska tuff säsong hittills. De hade höga förväntningar på sig efter vad de visade upp i fjolårets Champions League, vilket de inte har lyckats leva upp till såhär långt. Det har inte heller hjälpts av att de stått utan hemmaarena och har behövt spela sina hemmamatcher i Valencia, men La Cerámica är nu färdigrenoverat och de invigde den med en vinst mot just Valencia i den förra omgången.

De har dessutom behövt gå igenom ett tränarbyte då Unai Emery lämnade sin post för att ta över Aston Villa. Den före detta Barcelona-tränaren Quique Setién är mannen som har tagit över, vilket har inneburit en helt annan spelstil som laget märkbart hade svårt att anpassa sig till under de inledande matcherna.

Setién har nu haft ett uppehåll på sig att arbeta med sina spelare på åtminstone och kanske passar hans spelfilosofi detta spelskickliga Villarreal perfekt när det väl har slutat knaka i fogarna.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Madrid har inte sett särskilt övertygande ut

De regerande spanska- och Champions League-mästarna är i vanlig ordning väldigt starka. Med det sagt så har många trepoängare kommit utan att de nödvändigtvis imponerat. De spelade en väldigt jämn match mot Real Valladolid förra fredagen, där de lite turligt fick med sig en straff i den 83:e minuten där Karim Benzema kunde sätta dit matchens första mål.

Att kunna vinna utan att imponera är ofta ett utmärkande drag hos de riktigt stora klubbarna, men har också åkt på några plumpar i protokollet på senaste med ett kryss mot Girona och en förlust borta mot Rayo Vallecano innan uppehållet. De känns inte riktigt lika övertygande som de gjorde tidigare under hösten och matchen mot Valladolid har inte direkt övertygat om motsatsen.

Defensivt så har Real Madrid fortsatt en del brister och matchen mot Valladolid var den första på sina sju senaste matcher där de har hållit tätt bakåt. Vi kombinerar därmed ett spel på att båda lagen gör mål med att det blir över 2,5 mål för 1.85 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål & över 2,5 mål
Odds: 1.85
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:15, lördag 7 januari 2023
TV: 
Stream: 

Jämför odds: