Speltips Liverpool Crystal Palace 24 juni 2020

Speltips Crystal Palace – Southampton 7/1: Formsvaga

Crystal Palace ställs mot Southampton på Selhurst Park i FA-cupens tredje omgång på lördagseftermiddagen.

Dessa två Premier League-lag gör upp om avancemanget till den fjärde omgången, men ingen av dem har sett särskilt bra ut sedan ligaspelet drog igång igen efter VM-uppehållet. Crystal Palace ligger i väntad ordning kring mitten av tabellen, men har inte imponerat på senaste. Southampton är i sin tur tabelljumbo och fortsätter att rada upp förluster.

Mot ett skakigt Tottenham så var det nog många på Selhurst Park som hoppades på mer än vad de fick se i onsdags. En mållös första halvlek följdes upp av ett Tottenham som i vanligt ordning växlade upp tempot i den andra och för en gångs skull inte behövde kämpa ur underläge. Det resulterade i en tung 0-4-förlust för Patrick Vieiras manskap.

Med tanke på vilket sätt de förlorade mot Fulham på bara två omgångar tidigare så finns det trots allt en del frågetecken kring Crystal Palace i nuläget. De lyckades i alla fall besegra Bournemouth med 2-0 under nyårsafton, men deras senaste hemmavinst kom mot just Southampton i slutet av oktober.

Crystal Palace lär vara manade till att ge ett snabbt svar efter en förödmjukande förlust tidigare i veckan och det hade inte varit förvånande ifall Vieira roterade lite spelare.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Southamptons kräftgång fortsätter

Många tyckte nog att Ralph Hasenhüttl fick alldeles för god tid på sig att försöka vända trenden i Southampton, men det har inte gått särskilt mycket bättre sedan hans avsked. Hans efterträdare Nathan Jones har även han fått en tuff start och det är inte lätt att se vad Southampton kan göra för att klara sig kvar i Premier League i år.

Det har blivit fyra raka förluster i ligaspelet under Jones, där den senaste förlusten hemma mot Nottingham Forest lär ha varit extra svår att smälta. De är fortfarande bara tre poäng bakom West Ham på säker mark och har tid att reparera säsongen, men i nuläget så spelar de oinspirerat utan några direkta tecken på förbättring.

Båda lagen skulle verkligen behöva ett positivt resultat på lördag, men Crystal Palace borde vara bättre rustade för uppgiften. Vi krånglar inte till det och sätter helt enkelt ett spel på den raka ettan här för 1.86 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Crystal Palace vinner
Odds: 1.86
Bolag: Bethard
Spelstopp: 13:30, lördag 7 januari 2023
TV: 
Stream: 

Jämför odds: