Speltips Sassuolo Milan 21/7 2020

Speltips Lazio – Milan 24/1: Stormatch i Rom

Tisdagen bjuder på en fin stormatch från Serie A då Lazio och Milan gör upp om tre poäng på Stadio Olimpico.

I och med att Milan åkte till Saudiarabien för att spela i supercupen förra veckan så spelas den här matchen på tisdag. Resan till Riyadh slutade dock med en tung 0-3-förlust mot stadsrivalerna Inter och vi får se ifall Milan kan studsa tillbaka när de återigen stöter på tufft motstånd.

Lazio inledde året på ett mindre övertygande vis då de tappade ledningar och poäng mot både Lecce och Empoli i de två inledande matcherna. I båda fallen så släppte de in två mål i andra halvlek och har således fallit efter lagen ovanför dem något. I och med Juventus poängavdrag på 15 poäng så har dock chanserna för Champions League-spel ökat avsevärt, men både Roma och Atalanta står på samma poäng som fjärdeplacerade Lazio i nuläget.

Milan kommer att bli en väldigt tuff motståndare, men Lazio verkar i alla fall ha repat sig något genom en vinst mot Sassuolo, där de inte släppte in några mål, och en vinst mot Bologna i Coppa Italia under förra veckan. Ciro Immobile fick dock kliva av plan tidigt mot Sassuolo och kommer att vara borta här, vilket är ett tungt besked för de himmelsblå.

Maurizio Sarri har dessutom haft stora problem mot just Milan sedan han tog över Lazio och hittills så har det blivit tre förluster mot den före detta Lazio-tränaren Stefano Piolis Milan.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Milan har haft det ganska lätt för Sarris Lazio

Det finns dock en del frågetecken även kring Milans form. Precis som Lazio så tappade de en tvåmålsledning sent mot Roma tidigare under månaden och hade därefter problem mot Lecce på Via del Mare. Där var det dock istället Milan som hämtade upp ett 0-2-underläge till kryss.

Utöver det så har de åkt ut mot Torino i Coppa Italia och fallit tungt mot Inter i supercupen. Milan har haft en del skadebekymmer under årets inledning, men många börjar komma tillbaka nu. Det har dock främst varit bänkspelare som har varit skadade, men det har också gjort så att Pioli inte har kunnat rotera truppen i cupspelet och att startelvan har fått kämpa med många spelade minuter.

Milan har dock varit väldigt bra på att neutralisera Lazios offensiv när de har mötts under fjolåret och utan Ciro Immobile så är det ett ganska trubbigt Lazio från början. Milans höga press har gett väldigt fin utdelning mot Sarris spelstil och jag tror att Lazio fortsatt kommer att ha problem mot de rödsvarta även här. För 2.42 gånger pengarna hos Lucky Sports så tycker jag därmed att den raka tvåan har ett bra spelvärde här, även om Milan inte har varit i toppform under de senaste veckorna.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Milan vinner
Odds: 2.42
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45, tisdag 24 januari 2023
TV: 
Stream: 

Jämför odds: