Bethard Bonus

 

bethard odds bonus+18 – Regler & villkor gäller – Stödlinjen.se

Annons:
  Hämta 500 kronor omsättningsfritt i bonus hos Bethard!

Via oss på Spelbloggare.se får ni läsare en fräsch och helt omsättningsfri 500-kronors bonus hos Bethard.

Annons:
Klicka här för att komma till Bethard och öppna ditt konto.
För att erhålla din oddsbonus krävs det att du sätter in minst 200 kronor.
Bonusens maxbelopp är 500 kronor, helt omsättningsfria.

 

Bethard bonus – villkor och krav:

Bethards bonus är utformad så att för varje 1 000 kronor du spelar för, får du 50 kr rakt ner i fickan. Pengar som är helt omsättningsfria. Detta kan upprepas vid tio tillfällen och maxbeloppet är således på 500 kr. Erbjudandet gäller de 60 första dagarna från att ditt konto är skapat.

Oddset för att dina spel ska räknas mot kraven är 1,80. Du kan förstås spela till mindre odds, men då utan att fylla på erhållen bonus.

Exempel:

  • Omsätt 1 000 kr, få 50 kr.
  • Omsätt 2 000 kr, få 100 kr.
  • Omsätt 5 000 kr, få 250 kr.
  • Omsätt 10 000 kr, få 500 kr.

Detta är med andra ord ett löpande erbjudande under de 60 första dagarna och bonusen behöver därmed inte maxas för att tas del av.


Om / recension Bethard:

Bethard är en relativt ny aktör på spelmarknaden, för både sportspel och casino, men har snabbt växt i popularitet hos inte minst de svenska spelarna. 2014 öppnade de portarna för omvärlden. Bakom produkten finns Bethard Group – ett bolag sammansvetsat av mängder av människor med en lång erfarenhet av bettingmarknaden. Målet är att bli världsledande och vägen dit går fort.

Spelbolaget är svensklicenserat, vilket betyder större säkerhet för dig som kund hos dem samt att alla dina vinster är helt skattefria. Dessutom bidrar dem tillbaka till samhället i form av spelansvar och skatt. De har bland annat anställt folk med stora kunskaper av spelmissbruk och är en kraft som starkt motverkar det.

2018 uppmärksammades och rentav exploderade Bethard när Zlatan Ibrahimovic klev in som delägare i samt ambassadör för bolaget. Den svenska fotbollsstjärnan har synts till i flertalet reklamer och kampanjer. Det visade direkt på en vilja att bli en av de stora jättarna för inte minst svenska sportbettingspelare – och de har lyckats, men det framförallt för att produkten är en helgjuten sådan. En av de bästa på marknaden.

Spelutbud och odds hos Bethard:

Det som främst utmärker Bethard och deras oddsprodukt är den generellt höga återbetalningen – oavsett sport eller marknad; i allt från Allsvenskan till NHL och NBA. Letar du efter marknadsledande odds, hittar du de ofta hos Bethard. Ofta återbetalar de runt 98% på stora fotbollsmarknader.

Deras USP är dock inte bara oddsen, utan också spelutbudet. På allsvensk fotboll eller i Premier League finns det hundratalsmarknader att hitta alla möjliga typer av spel under. Här står de otroligt starka i spelvärlden. Det finns mycket att ta hänsyn till hos ett spelbolag för potentiella kunder, men det främsta handlar allt som oftast om oddsen och spelutbudet.

Ett (eventuellt) litet minus är att Bethard inte erbjuder spel på amerikanska MLS med hänsyn till att ambassadören Zlatan Ibrahimovic till vardags spelar i Los Angeles Galaxy, men utöver det finns det mycket att sätta tänderna i. Är MLS det enda du spelar på, då kanske det kan vara värt att titta på andra bolag. Om fallet inte är sådant, då finns det överhuvudtaget ingenting att tveka över.


Kampanjer hos Bethard:

Spel ska vara underhållande och det tar Bethard på största allvar. De har alltid löpande kampanjer, vissa under kortare perioder och andra under längre dito, och förutom underhållningsvärdet i dessa ökar de också chanserna till att bli en vinnare – ”Winners dare more”, som de uttrycker det.

En populär kampanj som finns tillgänglig för alla svenska kunder är deras ”combo booster” med upp till 30% extra vinst på dina kuponger – upp till 100 000 kronor. Ett perfekt tillval för de som älskar att spela större kuponger och höja svårighetsgraden i jakten på de stora vinsterna.


Bethard Cash Out:

Cash Out-funktionen är en funktion som innebär att du som spelare kan avsluta ditt spel innan eventet är avslutat – och således säkra dina vinster, om än mindre sådana, eller minimera de eventuella förlusterna.

För den som vill säkra upp kan även en delsumma av ditt spel säkras upp, medan resten står kvar för återstående tid av eventet. Med Bethard Cash Out tar du med andra ord makten över dina spel.


Bethard App & Mobil:

Spela var du vill, när du vill och hur snabbt som helst. Bethard har en fullfjädrad mobilapp med alla funktioner som finns på webben. Speciellt livebettingfunktionen är en äkta fullpottare med sina blixtsnabba laddningstider, en bra överblick på evenemang samt marknader och lättnavigerade sida.

Du kan förstås spela hos Bethard via valfri webbläsare i mobilen, om det är att föredra före applikationen.

Bethards app finns såklart för både Android och iPhone (iOS).

Sammanfattning:

Det är ingen överdrift att påstå att Bethard, med Zlatan Ibrahimovic som ambassadör tillika delägare i spetsen, är ett av de bästa svensklicensierade spelbolagen. Grundanledningen till detta är, såklart, det mest primära hos vilken bookie som helst: de höga oddsen, marknadsledande sådana, och den uppsjö av marknader som finns att spela på allt från mindre ligor och sporter till de största eventen som Premier League.

Det är bara att titta själv: jämför oddsen inför ett antal matcher och Bethard kommer på de större marknaderna vara i topp på flera. Enkelt som det är: höga odds ger högre vinster – för dig som kund, och inte oddssättarna.

Spelansvaret har Bethard blivit betydligt bättre på och de har gått i det främre ledet för en sund marknad sedan licenssystemet togs i kraft vid årsskiftet till 2019. Rätt personer finns på rätt plats och det har märkts av.

Annars? Hos Bethard finns det alltid gott om kampanjer och annat skoj för dig som kund. Boostade odds, exempelvis via deras combo booster, passar de som gillar stora kuponger. Oavsett om du är en stor- eller hobbyspelare är Bethard – som går under slogan: ”Winners Dare More” – rätt plats för dig.

Dessutom får du som ny kund, såvida du inte spelat under 2019, ta del av en speciell och mycket trevlig välkomstbonus – med upp till 500 kronor helt omsättningsfritt. En smakstart på din troligtvis långa spelsejour hos Bethard.

Annons:
 Hämta din bonus – 500 kronor omsättningsfritt!
+18 år för spel om pengar. Regler & villkor gäller, läs igenom hos spelbolaget. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen.se.

 

Bethard Oddsbonus

9.8

Betyg

10.0/10

Snabbhet

9.7/10

Utseende

9.8/10
Skrivet av: