Livestreaming – bästa spelbolagen med livestream 2020

Sidan innehåller annonslänkar.

Livestreaming av sport hos spelbolagen har blivit ett alltmer populärt inslag de senaste åren och anledningen är det ökade intresset samt utbudet av livebetting. Numera kan du som spelare också få ta del av sport i världsklass, helt kostnadsfritt, på allt från fotboll, ishockey och tennis till basket och handboll. Bland mycket annat.

Streamingtjänsterna hos spelbolagen är utformade på olika sätt, men gemensamt är att de är gratis att ta av – men med skillnad i utbud och övriga krav för att ta del av dem.

Exempel på diverse krav kan vara att ha placerat ett spel på matchen, att ha lagt ett spel det senaste dygnet eller bara att ha pengar på spelkontot. Det sista alternativet är det vanligaste.

Hos oss på Spelbloggare.se hittar ni listan med de bästa spelbolagen som erbjuder den vassaste livestreamingen av sport, tillsammans med bra spelverktyg för livebetting och deras välkomstbonusar.

Unibet livestreaming: 100% – 100 kr bonus

Unibet TV är en livestreamingtjänst av absolut världsklass, för såväl dator och mobil som läsplatta. De visar över 165 000 sportevent årligen, däribland från fotbollens Serie A, Bundesliga och La Liga. Dessutom: NBA, CHL och mängder av turneringar från tennisens värld. En dagligen fullproppad TV-tablå.

ComeOn livestreaming: 100% – 100 kr bonus

ComeOn är ett ständigt växande spelbolag som erbjuder bland marknadens både bästa live stream samt livebetting. Hos dem ser du exempelvis franska Ligue 1, spanska Primera División och ryska KHL. Varför inte ta en titt i deras tablå?

Bet365 livestreaming: Upp till 1 250 kr i spelkrediter för nya kunder

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Bet365 är inte bara världens största spelbolag, utan har också ett mäktigt utbud av livestreamad sport. Du ser bland annat Serie A, Bundesliga, La Liga, Ligue 1 och FA-cupen hos dem – bara för att nämna några av deras mest populära sportevent.

Gratis livestream sport

Att tillhandahålla livestreamad sport gratis blir det alltfler spelbolag som gör och detta för att sticka ut på en marknad full av tuff konkurrens. Det innebär att du som kund hos det specifika spelbolaget kan titta på dina favoritsporter och ligor i mobil, läsplatta eller via datorn. Utbudet skiljer sig dock från olika bettingsidor och det är värt att beakta beroende på vad du är ute efter att se.

Det kan också vara så att du som kund kan behöva ha ett positivt saldo, alternativt satt in pengar eller placerat ett spel under en viss tidsperiod, för att ta del av deras tjänst för livestreamad sport. Här är kraven olika från olika aktörer, men hos flera är det enda kravet att du har ett positivt saldo. Alltså kan det räcka med att sätta in exempelvis 50 kronor för att ha tillgång till livestreaming av tusentals sportevent.

Streama live i mobilen

Enkelt, effektivt och i bra kvalitet. Att kunna streama sport live i mobilen har aldrig varit enklare – och det är spelbolagens förtjänst. Dessutom utan extra kostnad! Det passar inte minst den som har en kärlek till spel och sport, så att man kan kombinera dessa två på ett enkelt sätt.

Spelbolag med livestreaming
100% - 100 kr Till Unibet!
40 jackpottspins Till ComeOn!
Upp till 1 250 kr i spelkrediter
Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen. Regler & villkor tillämpas. Se hemsidan för fler detaljer. +18 för spel. Stodlinjen.se.
Till Bet365!
Spela här! Till Snabbare!
100% - 100 kr Till Betsson!
Spela utan konto Till Hajper!
100% - 1 000 kr Till NordicBet!

18+ gäller för spel. Regler och villkor gäller för alla bonusar. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.

Skrivet av: