E-sport Betting – Bettingsidor med E-sport

En av spelbranschens snabbast växande marknader är betting på e-sport. Många vet dock inte vilka bettingsidor som är bäst för e-sport. Här presenterar vi våra favoriter av spelbolag med Esport.

Bästa bettingsidor med E-sport

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Nya kunder hos Betway

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

E-sport betting 2021

Betting på esport är en av de snabbast växande marknaderna inom spelbranschen. Numera betraktas esporten mer eller mindre som vilken annan sport som helst och bevakningen från oss på Spelbloggare.se har också breddats rejält de senaste åren.

Marknaden förväntas fortsätta växa i lika snabb, om inte snabbare, takt framöver och spelbolagen slåss med näbbar och klor för att ta en stark position på betting på esport, som CS:GO och Dota2. Bara för att nämna två av spelen.

Livestreaming på E-sport

Sedan en bra tid tillbaka har bettingsidorna erbjudit gratis livestreaming – och givetvis finns också live stream för esport. Dessvärre är utbudet något tunt ännu, även om det mest sannolikt kommer bli större samt växa. Detta tillsammans med att livebetting-tjänsterna kommer bli bättre.

Ett spelbolag som streamar esport är Pixel.bet, som tagit sig an marknaden med storm. De är en av få aktörer som nästintill enbart fokuserar på den specifika marknaden.

Våra bästa spelbolag-tips för esport

Betway

Som ett av de första spelbolagen att kliva in på e-sportmarknaden – långt innan den var så stor som idag, har Betway en närmast fullfjädrad spelprodukt på esport. Faktum är att den blivit så pass populär att de numera har en helt egen sidavdelning för det.

Bet365

Föga förvånande är Bet365 en pionjär även inom esport. Annat kunde man knappast förvänta sig av världens största spelbolag. De erbjuder fler marknader än de flesta konkurrenterna och dessutom alltid höga odds. League of Legends, även kallat LoL, är en av sporterna de har i portföljen.

Pixel.bet

En av de mest färska spelbolagen på den svenska spelmarknaden är Pixel.bet – och de har redan vunnit stor mark. Detta tack vare deras gedigna fokus – deras huvudmarknad – på esport. Det är en av våra favoriter av de CS:GO betting sidor som finns på nätet. Därutöver har de en Twitch-kanal där stora som mindre matcher streamas.

Unibet

Givetvis har klassiska Unibet också ett trevligt utbud av esport-betting. Detta kombineras med minst lika trevliga odds. Spelbolaget är överlag väldigt all-around och har onekligen inte lämnat E-sport-marknaden i sticket. Faktum är att de sponsrar det omåttligt populära CS:GO-laget Astralis från Danmark.

Bethard

Bethard är ett av de mest nytänkande och initiativrika bettingsidorna på nätet – och de har förstås ett utsökt utbud av esport, oavsett vilka sporter det handlar om.

Betta på esport – hur ska jag tänka?

Precis som för all form av betting handlar det om att värdera sannolikhet kontra odds, för att hitta spelvärde. Man bör läsa på inför matcherna, turneringarna eller eventen och ta i beaktning rörelserna på marknaden. Ett genuint intresse för esport, och den specifika sporten inom området, hjälper förstås till. Utan kunskap är det, utöver matematiska kunskaper, svårt att det facto bli framgångsrik.

Esport Odds

Här har vi presenterat våra favoriter till bettingsidor för esport – och vi rekommenderar att skapa konton på flera av dessa. Att spela till högsta möjliga odds på ett specifikt spel är mer eller mindre ett måste om man i det långa loppet vill tjäna en hacka. Gällande esport är det precis likadant, och eftersom marknaderna ofta är lite mindre än på de största sporterna kan utsticken från ett specifikt spelbolag därutöver vara ännu större.

By