Smarkets

Smarkets recension

Har ni också längtat efter Smarkets och deras intåg på den svenska bettingmarknaden? Efter att ha varit ett uppskattat spelbolag på andra marknader och i andra länder går det nu äntligen att som svensk spelare registrera ett konto hos Smarkets. Det här är betting för den som verkligen tar odds på allvar – och som tycker att spel på nätet ska vara någonting roligt.

Smarkets

  Öppna konto hos Smarkets och få bonus!

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

 

Smarkets bonus – regler, krav och villkor!

För att visa att du är välkommen som ny kund hos Smarkets får du direkt en trevlig välkomstbonus som förstärker ditt saldo. Ditt spelkonto får nämligen 100 kronor vid din första insättning – och för att kvalificera dig till hela bonusen krävs en första insättning på 200 kronor.

Du kommer sedan att få bonusen utbetald i ett senare skede, vid din första nettoförlust på marknaden eller förlust av cash på ditt konto. Då kommer värdet upp till 100 kronor i bonusen att återbetalas in på ditt konto. Det gör att det känns som ett riskfritt spel när du gör dina första trades eller placerar dina första kuponger hos Smarkets.

Omsättningen på bonusen är också mycket överkomlig. Smarkets omsättningskrav är nämligen bara att du ska spela för hela det kvalificerade beloppet inom den vecka som man har på sig att använda sig av bonusen. Med tanke på att bonusen betalas ut efter förluster behöver du alltså spela för hela beloppet minst en gång innan veckan är över.

Det är alltså en välkomstbonus utan omsättningskrav, som inte heller har några minimumodds, och som dessutom är fri att använda på precis vilka marknader som du önskar. Det är full fart direkt för dig som gäller.

På det hela taget är det en trevlig, om än inte så stor, välkomstbonus för nya kunder. Det gör att du får en bättre start – och kan göra dina första drag på börsen hos Smarkets på ett säkrare sätt eftersom du har en försäkring på 100 kronor som kommer att återbetalas vid din första förlust.

  få 100 kr riskfritt hos smarkets – via oss!

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Smarkets med svensk licens

På den svenska Spelinspektionens hemsida kan du läsa om den licens som Smarkets har säkrat, och som innebär att man uppfyller kraven som finns inom den svenska spellagen. I slutändan innebär det en trygghet och säkerhet för dig som spelare, eftersom detta bevisar att sajten lever upp till spellagen och jobbar med schyssta villkor.

Den licens från Spelinspektionen som Smarkets sitter på just nu sträcker sig fram till 2025-04-14 och gäller som licens på vadhållning. Det är Smarkets.com som den behandlar.

Vad är Smarkets?

Smarkets är ett spelbolag som är helt nytt och fräscht på den svenska marknaden, och som har tagit sig in på densamma för att erbjuda svenska kunder någonting nytt. I den djungel av spelbolag som nu finns att tillgå är det många som liknar varandra, men Smarkets är någonting unikt.

Vad som däremot inte är särskilt unikt med Smarkets är att man har sitt säte på Malta, och att man så har haft under en längre tid. Tidigaer har man varit verksamma i andra europeiska länder, inte minst under maltetisk licens, men nu finns det också en svensk spellicens från Spelinspektionen. Den gäller vadhållning.

Smarkets är unika i sitt sätt att angripa betting online, och förhoppningen är att erbjuda spelarna en annorlunda spelupplevelse med högre spelvärde. Det görs genom en slags börs på spel – en slags bettingbörs eller spelbörs hos Smarkets. Där kan du alltså trejda likt med aktier och hitta värde gentemot andra som också trejdar på sajten.

Registrering

Det är enkelt och smidigt att registrera sig hos spelbolaget, och det går lika snabbt om du vill spela betting i mobilen eller om du besöker Smarkets via din dator. Du klickar dig fram till ”skapa konto” och kommer då till sidan för registrering.

Här behöver du fylla i saker som e-post, lösenord, födelsedatum och sedan bekräfta det hela med hjälp av ditt personnummer. Om du har e-legitimation eller mobilt bank-ID installerat på din bärbara enhet kommer du också snabbt att kunna legitimera dig för att kunna göra dina första insättning. Hela processen är snabb och utan krångel.

Spelbörs hos Smarkets

Smarkets skiljer sig en hel del från merparten av de svenska spelbolag som nu finns på marknaden, och detta då man försöker vara en slags marknad för handel snarare än ett renodlat bettingbolag. Det innebär i praktiken att du som spelare inte bara spelar mot bolaget – utan snarare mot andra spelare i jakt på de bästa oddsen.

För att tillhandahålla den här plattformen som erbjuder spelare chansen att handla med varandra tar Smarkets ut en liten kommission eller provisionsavgift på 2 %, som i dagsläget är den lägsta som går att hitta på marknaden. Det betyder att den absoluta merparten av alla insatsade pengar kommer tillbaka till vinnande spelare.

Det som är roligt med spelbörsen hos Smarkets är att du kan spela på allt möjligt vid sidan om sport. Det kan också handlas på nyhetshändelser eller politik. Det som Smarkets bistår med är en plattform som öppnar för den här typen av betting och handel.

Community

Det finns mycket spelglädje kopplat till Smarkets, och den som verkligen älskar betting och handel på nätet har hittat rätt. Det märks inte minst på att man också har en slags community att tillgå för sina spelare, där det i olika chattar och forum diskuteras matcher, spel, aktier och handel.

Smarkets community är kopplat direkt till sajten, och det går att använda forumet till en väldig massa saker. Det går att diskutera specifika matcher, ställa frågor till mer rutinerade spelare eller helt enkelt läsa ikapp för att få tips eller råd. Dessutom finns det en tråd för feedback till spelbolaget, om du har några tips på hur sajten ska bli bättre.

Spelutbud och odds hos Smarkets

Smarkets odds håller yttersta klass, och det beror på att du hela tiden kan handla med andra spelare och låta marknaden sätta oddset. Den som har is i magen och har förmågan att hitta skrällar kan med andra ord hitta väsentligt högre odds på den här sajten än hos många andra spelbolag i dag.

När det kommer till antalet kategorier som täcks inom utbudet hos Smarkets finns det också hur mycket som helst att spela på eller handla med. Det är fotboll som är det största, men även politik och aktuella samhällsfrågor finns med. I övrigt är betting på tennis, ishockey och e-sport sådan som finns i utbudet hos Smarkets. Men då nämner vi bara några.

En rolig detalj med Smarkets är att du hela tiden kan följa hur mycket det handlats på för varje event. Det gör det enkelt att följa om det kan finnas en undervärderad trend någonstans, eller om det helt enkelt finns ett event du inte får missa.

Livebetting

Det finns livebetting hos Smarkets, men den skiljer sig markant från den vanliga livebetting som du förmodligen provat hos andra spelbolag. Här är det snabba, tvära kast som gäller och det skickas olika bud mellan spelare hela tiden. När du hittar ett odds eller ett bud som lockar kan du spela på det.

Smarkets livebetting på fotboll är det vanligaste, men allt från cricket, cykling, dart, e-sport och tennis finns också med. Men återigen nämner vi bara några av alla de enormt många marknader som finns att tillgå.

Spela Smarkets i mobilen / app

Appen håller absolut yttersta klass – och finns att ladda ner både till iPhone (iOS) och Android för dig som hellre spelar betting i mobilen. Det här är en app som på många sätt följer samma tema som sajten i dator, någonting som gör det enkelt att navigera sig och hitta rätt.

Den som handlat med aktier eller andra typer av börser kommer också känna igen sig i layouten, och i det frekventa användandet av grafer, diagram och tabeller. Det ger inte bara en proffsig känsla, det ger också nödvändig info som du behöver för att ta skarpa beslut.

Smarkets app kan också loggas in på direkt med fingeravtryck, och du som kund kan med andra ord känna dig trygg med den tekniska lösningen. Det går också att spela Smarkets i mobilens webbläsare om du hellre undviker att ladda ner en app, men ärligt talat vore det nästan dumt att inte ladda ner den riktigt skarpa appen.

Betygen på appen i diverse recensioner och i AppStore tyder också på att Smarkets app är någonting som du verkligen borde prova. Det är bara ännu ett bevis på att det här en spelsajt som tar betting på allvar.

Smarkets

9.5

Betyg

9.5/10
By