Dagens bästa SHL, speltips och rekar


Spelbloggare delar med sig av helt gratis speltips och rekar under hela SHL-säsongen. Ta del av unika bonusar, fina erbjudanden och alla möjliga kampanjer från marknadens största spelbolag.

Tanken är att vi under hela säsongen med svensk ishockey ska leverera speltips och rekar från SHL, både vad gäller grundserien under hösten 2017 och SM-slutspelet under våren 2018. Det här erbjuds också helt utan kostnad – alltså gratis – för våra läsare. Den som gillar att streama matcherna kan också ha god nytta av våra analyser inför matcherna, eftersom de ger bra förkunskap inför matchen du ska titta på.

Är du intresserad av betting, svensk hockey eller sport i allmänhet är det ett bra sätt att besöka våra sida under hela säsongen. Vår bevakning sträcker sig över samtliga lag i serien och spiller även över till Hockeyallsvenskan och kvalserien vad det lider.

SHL är väldigt spännande den här säsongen när storhetstiden för lag som Skellefteå AIK och Frölunda Indians plötsligt inte är lika stor, något som har öppnat för fler skrällar och lag som kan slå underifrån. Det ger i sin tur utrymme för många fina speltips inför matcherna, eftersom det kan uppkomma oväntade vinnare titt som tätt. För den som håller koll på sajten går det därför att hela tiden hålla sig uppdaterad om det som kan vara dagens bästa drag eller rek inför SHL-matcherna som väntar just den kvällen.

Vi erbjuder gratis rekar och speltips

Spelbloggare bygger på tanken att fler borde kunna få ta del av vettig information innan de lägger sina bets och spel på ishockey. På sajten kan du därför dagligen följa dagens bästa speltips och rekar på många sporter, ligor och lag. Dessutom får du ta del av kostnadsfria tjänster som matchens bästa odds och bonusar från olika spelbolag. På sajten kan du se dagens bästa SHL-speltips och hela tiden hålla dig uppdaterad.

Om du är intresserad av betting och odds är Spelbloggare också en bra portal för att fånga upp andra aktörer som sysslar med samma sak – nämligen att ge gratis rekar. Hos oss går det därför att se fina spel från Oddsonline och speltips.se för att nämna två exempel.

Kampanjer, bonusar och erbjudanden

Sajten har starkt samarbete med många spel- och bettingbolag på marknaden, något som gör att vi hela tiden kan se till att bjuda våra läsare på fina erbjudanden, väldigt bra kampanjer och unika bonusar. Det faktum att vi har så starkt samarbete med många spelbolag gör att vi ofta kan se till att få till unika erbjudanden och bonusar bara för våra läsare, eftersom spelbolagen vet att det vi levererar håller en hög nivå.

Glöm inte heller att Spelbloggare hela tiden ser till att duka upp dagens bästa rekar, dagens bästa analyser och dagens bästa speltips inom ishockey, fotboll och andra sporter som är aktuella just den dagen. Inom ishockey kan det handla om NHL-speltips, SHL-rekar eller bets på Tre Kronor i VM, OS, World Cup eller möjligen Karjala Cup.

By