Gratis online live streams från de stora fotbollsligorna

Här hittar ni hur ni enkelt kan se livestreams från de största fotbollsmatcherna.

Fotboll streaming:
Många spelbolag erbjuder fotbollsstreams nuförtiden men ingen kommer i närheten av Unibet när det gäller utbud.

Öppna konto hos Unibet här – Se matcherna gratis och få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Hur streamar man matcher hos Unibet?

Att få livestreamad fotboll till din dator, läsplatta och mobil hos Unibet kunde knappast ha varit enklare – ett konto med minst ett öre på kontot är allt som krävs för att få ta del av över 70 000 sportevenemang per år – bland annat fotboll, tennis och ishockey, men även flera mindre sporter.
Därefter är det bara att klicka in under liveodds och klicka på Unibet TV ikonen intill matchen för att se den.

De matcher som finns live och i schemat under “Livestreaming” i menyn där ni hittar alla dagens matcher från de olika ligorna som man kan se.

Hur streamar man matcher i mobil och surfplatta hos Unibet?

All livestreamad sport kan förstås också fås till mobilen och surfplattan, i exakt lika bra kvalité, utmärkt avskalad, som i datorn.

Kraven är desamma – ett konto med minst ett öre och utbudet är lika massivt. Bild och ljud är anpassat för den bästa möjliga mobila upplevelsen – i appen och på webben. Såvida operativsystemet är relativt nytt ska det rulla på hur bra som helst, för iOS och Android.

All livestreamad sport hittas under liveodds och därefter streamingfliken. Det är också enkelt att skifta mellan bild och liveodds, för att kunna placera eventuella spel så fort som möjligt – var du än är; i soffan, kollektivtrafiken eller på stan.

Vilka sporter finns med?

Matcher visas från alla de stora sporterna i Unibets streamingtjänst – fotboll, tennis, basket, ishockey, handboll och baseball för att nämna några. Man kan även hitta flertalet mindre kända sporter, för oss svenskar, i tjänsten – varför inte titta på dart- eller kanske badmintonmatcher som också kan spelas på?

Vilka ligor finns med?
Utbudet av matcher och sporter i Unibet streamingtjänst växer så det knakar. Enklast är att logga in på ditt Unibetkonto för att se vad de sänder idag.

Vad krävs för att få se matcherna?

Kraven är få – och enkla att uppfölja.

Först och främst krävs, förstås, ett konto hos Unibet och därefter även pengar på spelkontot – ett öre räcker. Det behöver inte kosta för att se den bästa sporten direkt i din mobil, dator eller surfplatta.

Annars kan ett relativt nytt operativsystem vara att rekommendera för bästa upplevelse, i vissa fall är det ett krav, samt att det finns tillgång till nätverk.

Så enkelt är det att se toppfotboll och livebetta i din dator, mobil eller surfplatta

Unibet blandar det bästa från två världar – en fullfjädrad livespel- och livestreamingtjänst. Tillsammans är det helt avgörande faktorer till vad som skapar – vad många menar – världens bästa spelbolag.

För att denna kombination ska bli lönsam för kunderna, har se sett till så att skiftandet mellan streamingskärmen och liveoddsen i samma match sker med endast ett klick, på en sekund, i mobilen. Att skicka in ett spel, vid precis rätt tillfälle, blir inte enklare.

Framför datorn är rutan placerad precis bredvid oddsen och spelen kan således placeras när som och hur snabbt som helst.

En fullfjädrad liveoddssida kräver en streamingtjänst i världsklass – och de ska samspela i harmoni. Här är Unibet marknadsledande och ett självklart val för den som älskare att spela live på sportodds och i synnerhet fotboll.

Regler & villkor gäller.

By