Speltips Bielefeld – Dortmund 31/10: Ensidigt

Simon Pålsson Publicerat: 30 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Arminia Bielefeld har inte varit klappkassa inledningsvis, men bör gälla som klar underdog när man spelar mot Borussia Dortmund i Bundesliga den 31 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Precis som nästan varje helg är det flera tunga matcher som spelas redan på lördagen i Bundesliga, och det är uppenbart att man inom den tyska fotbollen centrerar det mest intressanta fotbollsmässiga till lördagarna om helgerna. Det känns inte helt dumt resonerat, om vi får säga vad vi tycker.

Ett av mötena värt att fokusera på inför helgen spelas mellan Arminia Bielefeld och Borussia Dortmund. Det är svårt att inte se bortalaget som klar favorit här, inte minst med tanke på att man är ett rakt igenom bättre fotbollslag.

Men nykomlingarna Arminia Bielefeld har inte varit klappkassa. Det vore dumt att påstå det. Arminia Bielefeld har i för sig två raka förluster, men man har samtidigt gjort mål i båda förlusterna, bland annat mot Bayern München, vilket tyder på att Arminia Bielefeld är ett lag värt att räkna med. Även om man då släpper in för många, och förlorar för många. Mål och matcher pratar jag om då.

Borussia Dortmund vann med klara 2-0 mot Zenit St Petersburg i veckan och tog därmed tre viktiga poäng efter att ha förlorat premiären mot SS Lazio. I det inhemska ligaspelet har man radat upp vinster nu och har tillsammans med de stora lagen verkligen tagit grepp i toppen av bundesliga direkt. Även om man redan står på en förlust.

Handikappspel i Bundesliga

Arminia Bielefeld är inte direkt det lag som vi har allra bäst koll på, det är väl egentligen bara att konstatera det och vara helt öppna med detta faktum, men i kan utan att sticka ut hakan hävda att det här är ett av lagen i hela Bundesliga som har svagast spelarmaterial. Nu är det inte ett lag som prenumererar på en plats i den tyska högstaligan heller, så det finns kanske inte den nödvändiga rutinen för att verkligen få det att lyfta heller.

Inför den här matchen kommer Arminia Bielefeld att sakna Cebio Soukou och Andreas Voglsammer. Däremot finns det vissa förhoppningar om att Cedric Brunner ska kunna spela, samtidigt som man ska ha med sig att Anderson-Lenda Lucoqui, Sebastian Müller och Reinhold Yabo nu alla tre är tillbaka från sin tidigare skador.

Borussia Dortmund har under hela inledningen fått klara sig utan Marcel Schmelzer, Dan-Axel Zagadou och Nico Schulz. Det är tre spelare som inte är de allra mest namnkunniga, men som hade kunnat stärka bredden i defensiven. Manuel Akanji och Emre Can ser också ut att missa matchen. Den sistnämnda är den senaste att smittas med corona.

Borussia Dortmund -1,25 (asian handicap) spelas till fina 1,94 gånger såsen hos bet365. Det känns som att det fortsätter lossna för den offensiva maskinen.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Borussia Dortmund -1,25 (asian handicap)
Odds: 1,94
Bolag: Bet365
Spelstopp: 15:30, lördag 31 oktober 2020
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: