Speltips Eintracht Frankfurt – Freiburg 26/5: Stökiga tider

Simon Pålsson Publicerat: 26 maj 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är stökiga tider i den tyska ligan Bundesliga, men både Eintracht Frankfurt och Freiburg behöver tre poäng tisdagen den 26 maj 2020.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av Borussia Dortmund – Bayern München: Läs mer här! Den som vill får därutöver 600 kronor att spela för med 100 kr insatta hos Unibet.

Det är ett intensivt spelschema som måste till under avslutningen på den här säsongen i Tyskland, annars får man helt enkelt inte ihop säsongen med alla matcher som behöver spelas för att den ska räknas som fulländad.

Det gör också att man nu har väldigt intensivt matchande närmsta tiden, med veckomatcher mitt i veckan plötsligt. Det är en sådan omgång, en helt full omgång alltså, som nu väntar den här veckan.

På tisdagen fokuserar vi inte minst på mötet mellan formsvaga Eintracht Frankfurt – med fem raka förluster – och ett svårbedömt Freiburg.

Freiburg vann nästan i omstarten mot RB Leipzig och såg då väldigt heta ut, men föll senast hemma mot Werder Bremen med 0-1. Detta trots att Werder Bremen är ett bottenlag och inte ska kunna mäkta med sådana resultat i det här läget.

Målspel i Bundesliga

Eintracht Frankfurt har tidigare haft en del problem med skador, men nu ska man ha med sig Dominik Kohr igen. Det var en spelare som fick sitta vid sidan om senast då han var avstängd. I övrigt har hemmalaget bara Goncalo Paciencia och David Abraham på skadelistan – även om båda är nära spel igen.

Då är läget sämre i bortalaget, där Gian-Luca Waldschmidt adderats till skadelistan med ankelproblem. I övrigt är Mark Flekken och Lukas Kübler definitivt inte med i den här matchen, men det finns förhoppningar om att Florian Kath och Yoric Ravet snart ska kunna spela igen.

Med så markanta problem på skadefronten i båda lagen blir det inte helt enkelt att avgöra slagkraften, men vi tror att båda lag ser det här som en viktig chans att plocka tre poäng. Det finns ingen rast och ingen ro i det här läget, den saken är mer säker.

Båda lagen göra mål spelas till 1,56 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,56
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:30, tisdag 26/5
TV:  viaplay logo
Stream:  unibet logocomeon logo