Speltips Fortuna Düsseldorf – Hoffenheim 6/6: Fokus igen

Simon Pålsson Publicerat: 6 juni 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Efter förlusten mot Bayern München är det återigen fokus på att försöka ta poäng när Fortuna Düsseldorf möter Hoffenheim den 6 juni 2020.

  Rygga speltipset till bästa odds hos bethard!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Streama Bundesliga utan kostnad hos Unibet: Få, via oss, 600 kronor att spela för med en hundralapp insatt. Regler & villkor tillämpas.

Efter omstarten av Bundesliga kan man konstatera att Fortuna Düsseldorf är ett av lagen som på allvar har förberett sig på att strida hela vägen in i mål. Det tog två kryss innan man tog en tung vinst hemma mot Schalke 04 i den tredje matchen, men Uwe Rösler har sannerligen pumpat upp sina spelare inför avgörandet.

Men nu räckte det såklart inte långt för Fortuna Düsseldorf när man spelade borta mot Bayern München senast, och fick se sig besegrade med hela 5-0. Det var klasskillnad på en nivå som inte ens är lön att kommentera.

Å andra sidan kan vi konstatera att det inte är där och då som Fortuna Düsseldorf ska ta sina poäng, utan det är på hemmaplan och/eller mot lag på den nedre halvan som man behöver steppa upp för att ta den här säsongen och det nya kontraktet i mål.

På lördagen spelar man hemma mot Hoffenheim, ett svårslaget lag som å andra sidan har varit riktigt svaga på slutet. Nu har man i för sig två raka vinster, men Fortuna Düsseldorf räds inte det här motståndet. Det är vår absoluta övertygelse redan inför matchen.

Speltips i Bundesliga

Vad man generellt kan säga om lagen i Bundesliga efter omstarten är att hemmaplansfördelen har försvunnit en del, och att de tyngre, mer etablerade lagen har en fördel. I ett möte mellan Fortuna Düsseldorf och Hoffenheim tror vi inte att det här spelar jättestor roll.

Fortuna Düsseldorf har en poäng upp till säker mark nu, och har dessutom bara ytterligare fyra poäng upp till två andra lag, Union Berlin och Augsburg. Det finns alltså många lag som är inblandade i den här bottenstriden.

För Hoffenheim handlar det om att försöka rädda en bra placering, och ta den där Europaplatsen. Just nu slåss man med Wolfsburg om sjätteplatsen. De båda ligger på samma poäng nu och det blir en tät strid hela vägen in i mål.

Fortuna Düsseldorf +0,5 spelas till 1,60 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: 1x
Odds: 1,60
Bolag: Bethard
Spelstopp: 15:30, lördag 6/6
TV:  viaplay logo
Stream:  comeon logounibet logo